Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi számít flörtnek lány-lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít flörtnek lány-lány között?

Figyelt kérdés

Ma rettentően jó volt a hangulat a kiszemeltem és köztem,még ha lehet esélytelen az egész dolog akkor is. Ahogy ő felszabadult meg jobban megmutatta a személyiségét,meglepett,nagyon egy húron pendültünk,úgy oldódtam én is és el tudtam magam engedni végre. (Pedig ma nagyon kiöltözött😂)

Viszont nem tudom mi számít flörtnek (egy fiúnál persze azért csak-csak lejön,de nőnél nagyon nem,mert még sosem csináltam😂),és örülnék,ha a tapasztaltak tudnának példákat írni,hogy legalább ezt ,,tudjam" már,h esetleg ő is próbálkozhatott vagy sem,vagy mire figyeljek esetleg holnap,mert holnap is beszélünk😬

Köszönöm előre is a válaszokat!

2020. szept. 24. 11:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azt sajna mindig a helyzet adja.
2020. szept. 24. 14:02
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

elsősegélyt mondott, de újraélesztést értett alatta. ezt nem lehet érteni és tök béna.

egyébként nincs konkrét flört tipp, azt rögtönözni kell egy-egy szituációban meg lecsapni a labdákat.

lehet, hogy heterohoz meg amúgysem lehet durván közeledni rámenősen.

amúgy a legtöbb ember fel sem fogja, hogy mikor flörtölnek vele mikor nem, különösen amikor bejön neki valaki, ehhez sok önbizalom kell és ott meg már nem kell magyarázni, amíg meg kell, addig meg úgysem lehet úgy megérteni :)

2020. szept. 24. 14:07
 13/18 anonim ***** válasza:
17%

Na kérdező, akkor adok tippet.

(Én írtam, hogy gáz, ami volt. 😀)

Szóval hívd el magadhoz, táncolgassatok, iszogassatok, és tegyél fel egy lassú zenét-mondd,hogy a kedvenced-majd húzd közel magadhoz és "andalogjatok" ölelkezve a lassú dalra.Ha ezt hagyja, akkor finoman adj egy kis puszit a nyakára.Ezt garantálom,hogy TÉNYLEG érteni fogja. 😉

2020. szept. 24. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:
20%
Tizenhármas vagyok.Aki lepontozott írjon jobbat csicskák!😎
2020. szept. 24. 16:40
 15/18 anonim ***** válasza:
98%

Igazából nem csak az számít, hogy mit mondassz, hanem hogy hogyan.

Szemkontaktus, apró véletlen érintések, mosolygás, ha hosszan, látványosan megnyalja a száját, ez mind érdeklődésre utaló testbeszéd.

Aztán persze vannak egyértelműbb dolgok, mint pl bókok, előzékenység, közös táncolás, meghívni egy italra vagy füle mögé tenni a haját, hosszú mély beszélgetések.

2020. szept. 24. 17:17
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem flört tanács lesz, de szerintem kérdezz rá inkább, hogy van -e kapcsolata. De persze ne ilyen letámadóan, hanem valahogy vezesd fel.
2020. szept. 25. 09:23
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Lányok között már kevésbé játszik a hajhúzás, mint tetstésnyilvánítás, bár előfordulhat. Minden másban eléggé a hasonlít a férfi és nő, sőt még a férfi és férfi közötti flörthöz, akár összetéveszthetőségig.
2020. szept. 26. 19:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Szemkontaktus, mosolygas. Veletlen erintesek. Dicserd.

Ketertelmu megnyilvanulasok.

Melohelyemen szoktak tanulok lenni. Az egyik lanynal volt egy erzesem, hogy biszex vagy leszbikus. Pasikrol sosem beszelt. Ez tunt fel. Eddigi lany tanulok mindig felhoztak az aktualis pasit vagy az exeket. O nem. En ugy kozeledtem fele, hogy hozza ertem sokszor. Nem fertem el, megfogtam hatulrol a derekat"vigyazz picit". Lany meg csak mosolygott :D aztan persze ilyeneket o is csinalt.

Eleg sokszor simultunk ossze meg erintettuk meg egymast. Neztunk egymas szemebe.

Ketertelmuen beszeltem, de o is :D

En mar csak attol feltem fonokom ne hogy levagja.

Sajnos egyik naprol a masikra nem jart gyakorlatra. Hiaba irtam neki nem valaszolt.

Bar biztos nem emiatt.

El kene erned viszont, hogy iszogassatok egyutt. En ennel a lanynal ha nem tunik el, rakerdeztem volna, hogy nem iszunk meg valamit, vsgy megyunk el bulizni. Akkor oldottabb a hangulat :) lehet meg tobb erintes. Ha meg hagyja meg viszonozza akkor puszi a nyakara. Arra mit reagal stb.

Nekem lennenek terveim. Csak nincs lany a lathataron.

2020. okt. 7. 00:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!