Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi számít flörtnek lány-lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít flörtnek lány-lány között?

Figyelt kérdés

Ma rettentően jó volt a hangulat a kiszemeltem és köztem,még ha lehet esélytelen az egész dolog akkor is. Ahogy ő felszabadult meg jobban megmutatta a személyiségét,meglepett,nagyon egy húron pendültünk,úgy oldódtam én is és el tudtam magam engedni végre. (Pedig ma nagyon kiöltözött😂)

Viszont nem tudom mi számít flörtnek (egy fiúnál persze azért csak-csak lejön,de nőnél nagyon nem,mert még sosem csináltam😂),és örülnék,ha a tapasztaltak tudnának példákat írni,hogy legalább ezt ,,tudjam" már,h esetleg ő is próbálkozhatott vagy sem,vagy mire figyeljek esetleg holnap,mert holnap is beszélünk😬

Köszönöm előre is a válaszokat!

2020. szept. 24. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
28%
Leszbikus vagy legalább biszex egyáltalán a csaj?
2020. szept. 24. 11:52
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Nagyjából ugyanazok a jelek, csak hát mivel itt lány-lányról van szó, könnyebb félreérteni, hogy ez neki még belefér a baráti kapcsolatba, vagy már jel.
2020. szept. 24. 11:56
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos még,és mivel nő,idősebb nálam,laza nagyon,(de úgy beszélünk mintha egy korosztály lennénk) ezért talán még nehezebb. De ha tudnám,h milyen szexualitású,akkor szerintem könnyebben tudnék úgy kommunikálni,így ugye elég korlátozott,h mit mondhatok. De egyszerűen nem megy bele szerelmi témába,legalábbis heteróba,másikat meg ugye nem merem felhozni a semmiből, haverja az tudom van,és szerintem fiúbarátai vannak inkább,mert barátnőkről sem beszélt még.
2020. szept. 24. 12:41
 4/18 A kérdező kommentje:
Meg én pl ma az elsősegéllyel (újraélesztést gondoltam alatta) próbáltam jelezni,hogy mizu,de nem vagyok benne biztos,hogy vette az adást,mert mondtam (mindegy miért) hogy lehet rosszul leszek és elsősegélyt kell nyújtanod,és h ellenőrzöm h tudsz-e ilyen helyzetben valamit csinálni,és erre megbeszéltük ki mikor csinálta,meg h egyikünk se tudja h kell,és mondta,hogy szerinte jobban járnánk ha ő lenne rosszul és én nyújtanék neki,mert h nekem 1 hónapos. A lényeg,hogy szerintem ez az egyik erős ilyen metaforikusan értelmezett dolog amin meglepődne minden ember,legalábbis értené,de ő nem lepődött meg,viszont tök reálisan értelmezte😂 (Pedig büszke voltam,hogy végre próbálkozok😂)
2020. szept. 24. 13:05
 5/18 anonim ***** válasza:
63%

13:05

Jesszus.Ez minden csak nem flört meg nem "jelzés".Gáz.😬

(leszbikus vagyok)

2020. szept. 24. 13:28
 6/18 anonim ***** válasza:
21%
Értette, ne aggódj.
2020. szept. 24. 13:50
 7/18 A kérdező kommentje:

Eddig amúgy egy válasz sem született a kérdéssel kapcsolatban😂 (ezt így 5ösnek jelzem hogy legalább a kérdésre is lenne egy reakció,nem csak a tényekre)

#6os kicsi rá az esély,de köszönöm a nyugtatást😂 (legalább valaki)

2020. szept. 24. 13:54
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

13:50

Egyáltalán nem biztos.Azért ennél konkrétbban kell jelezni egy nőnek, ha a másik akar tőle valamit.

2020. szept. 24. 13:57
 9/18 anonim ***** válasza:
48%
Jó, függ attól is, hány éves. De azért az újraélesztéssel kapcsolatos poénkodást nem nehéz érteni, szerintem :)
2020. szept. 24. 13:57
 10/18 A kérdező kommentje:
Ha esetleg van tippetek mit mondhatnék,én sok szeretettel várom őket,mert tényleg semmi gyakorlatom nincs ebben😂viszont az ilyen pillanatokat meg ki kell használni😬
2020. szept. 24. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!