Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a női börtönökben is folyamatosan előfordul szexuális zaklatás az újjakkal szemben vagy ez függ az új egyén fizikai adottságaitól is.Úgy értem egy erősebb egyán nagyobb biztonságban van?
Figyelt kérdés
nemi erőszak,leszbik,börtön2020. szept. 20. 15:18
11/16 kisördög1 válasza:
Akkor csak fantáziálsz róla?
12/16 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, szerintem egy erősebb nagyobb darab csajjal nem mernek úgy balhézni. Persze kérdés hogy abba a cellába amibe kerül milyen a többi csaj?
13/16 anonim válasza:
meg persza az sem mindegy miért varnakbe. Egy gyerek gyilkost mindenképp kicsinálnak akármekkora.
Egy nőt aki megölt pedofilt azt pedig körberajongják,szintén méretfüggetlenül.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a Választ
2020. nov. 19. 18:18
15/16 anonim válasza:
Ha erős vagy lelkileg, azt megérzik rajtad, ugyanúgy a gyengeséget is.
Szerintem, ha képes vagy kiállni magadért és legalább átlagos testalkattal rendelkezel, valamint nem kerülsz összetűzésbe a többiekkel, akkor megúszható a dolog. :)
16/16 anonim válasza:
Ezt am :D honnan tudhatnánk? OINB ja nem rossz stori de magyar börtön is más am meg magyar börtönbe megkapod a csirkelabas ruhád nem a szexi narancsot. De am nem tudhatom sosem csukta le halisten. Bizton nem leány álom akkor sem ha leszbikus az ember :D és kemény mint a kád széle. Ahogy magam ismerem biztos veletlen beszólnék valakinek valami bunkót aztan 2. Napon megkéselnének :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!