Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak hormonnal lehetne mély hangom?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__195..
Nemigazán van más lehetőség, minthogy megtanulsz mélyebb hangon beszélni.
Más hangot hallasz belülről és másképpen hangzik ténylegesen. Vedd fel mikrofonnal és hallgasd vissza.
Ja amúgy hormon, vagy műtét - de utóbbit nem csinálja meg etikus orvos (mármint csak ezért nem fogja a hangszálaidat összeszabdalni). Barátkozz meg inkább saját magaddal, a testképeddel a hangoddal együtt.
4# hagyd csak igy is 0-ra lettem lepontozva...
Nem mintha lenne más megoldás erre az egetrengeto problemara
Emberek milliói éheznek,naponta eroszakolnak meg nőket a vilagban de neki nem elég mély a hangja... hát máshogy nem lesz mélyebb
Tesztoszteron vagy dohányzás
Esetleg hangszálműtét
Beszédtanár.
Szinkronszínészek is tudnak sokfélét, technika kérdése.
Én bár csak egy kissé vagyok tomboy (nem is nevezném ennek magam, sportosan öltözködök hétköznapokon, semmi szoknya, kivágott felső esélytelen, pólóból pedig minél nagyobb), nem kötném a stílusomhoz, hogy miért nem szeretem a hangom. Viszont enyém is magas, vékony, "kislányos". Előző barátnőm sokszor megszólta, akkoriban a hangom miatt az önbizalmam jócskán lecsökkent.. Ugyanakkor valaki azt mondja, hogy milyen kellemes, "mesehős" szerű hangom van. Tehát van aki kinevet érte, van akinek pedig kifejezetten tetszik.
Tudom, ha téged zavar elég, ha mindenki másnak tetszik, neked akkor sem fog.
De úgy érzem, ha elfogadnád ezt magadban, sok feszültségtől óvnád meg magad.
Ha pedig mindenképp változtatni akarsz, youtube-on biztos vagyok benne, hogy vannak erre gyakorlatok. Olyat láttam, hogy transznemű lány vékonyította a hangját, biztos vagyok benne, hogy fordított esetre is vannak megoldások.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!