Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas is van, aki egyszeruen nagyon szerencsetlen az ismerkedesben es nem jon ossze neki?
Regota Tinderezek. Elso problema az, hogy eleve rengeteg olyan lany van fent, aki csak ugy elbolondozik, es ez mar a biorol/kepekbol is latszik, foleg itt Pesten vannak. De ezen tul, hogyha vegre matchelek egy olyannal, aki komoly elvileg, a vege az az, hogy egy ketto tali utan befellegzett a dolog. Ha egyaltalan eljutunk a talalkozasig.
Masnak hasonlo tapasztalata van esetleg? Ugy tunik, mintha sokaknak szerencseje lenne benne :(
21/L
Én is ugyan ilyen szerencsétlen vagyok Tinderen és társain.
Annyi megbeszélt találkozó volt már, de olyan kevés valósult meg (utolsó pillanatban eltűnnek az emberek). Kezdem én is elveszteni a reményt az online módszer sikerességével kapcsolatban. Valahogyan rá kell venni magam, hogy személyesen buliban, bárban ismerkedjek (az átkozott exteovertált személyiségemmel). Amihez persze nagyon jól jönne, ha a lányok homlokára lenne írva a szexuális érdeklődésük...
21 Bi/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!