Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti leszbikusok!Szerintetek mi a legjobb hely első randira?Minél többen szavazzatok légyszi!
Figyelt kérdés
Indokot is írhattok kommentben,hogy szerintetek miért az a legjobb első randis hely,amire szavaztatok!2020. szept. 10. 18:19
A kérdező szavazást indított:
étterem
cukrászda
kávézó
állatkert
vidámpark
egyéb /kommentben mindenképpen írjátok meg mire gondoltok légyszi/
34 szavazat
1/13 anonim válasza:
Egy park ahol lehet ücsörögni és beszélgetni.
3/13 anonim válasza:
Helyzet válogatja. A legjobb randikban akkor volt részem, mikor teljesen spontán cselekedtünk. Nem helyszínfüggő, a 2 résztvevő személy a fontos.
4/13 A kérdező kommentje:
3:Persze,sok múlik a két adott nőn,de azért mégis.Én első körben vagy olyan helyre gondoltam,ahol együtt van az étterem és a cukrászda vagy állatkertre.
2020. szept. 10. 19:01
5/13 anonim válasza:
Első randira kávézó, cukrászda, park. A többi inkább akkor, ha már valamennyire ismerjük egymást. 21L
6/13 anonim válasza:
Biciklizni, tartani egy mini piknik-félét
Részt venni valamilyen szolid koncerten egy teraszon
Tarsasjátékozni valami édeske kocsmában
Festeni és lazulni egy parkban
Együtt vacsizni
... ezek jutnak eszembe.
8/13 anonim válasza:
Talán a kávézó és a park, sétával,ami kicsit " klasszikusabb " :)
De bármi ,amihez mindkét embernek kedve van :)
9/13 anonim válasza:
Romkocsma kerthelysége.
Nekünk bejött 😉
10/13 anonim válasza:
Szerintem is kávézó, cukrászda, park.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!