Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már ne haragudj de itt te kelted leginkább a feszültséget.
Egyáltalán nem biztos hogy direkt értelmezték félre a kérdést. Aztán te beléjük kötsz. Nem tetszik a válasz, oké. De ha nem írtál volna semmit, lehet kaptál volna olyan választ is amire vártál.Így már nem fogsz, mert feldobtál egy magaslabdát és mindenki lecsapja, vegül vita lesz válaszok helyett.
tegnap 23:12
Köszönöm jókívánságaidat. Majd ha visszaüt neked a rám szórt “átkod”, gondolj arra, mennyi rosszat kívántál már itt másoknak. Ezt majd a sors intézi.
Ér még normálisan válaszolni a kérdésre? Mert ha igen, akkor:
Gerinc.
Pont múltkor agyaltam ezen, hogy olyan szexis, olyan vonzó és cuki is egyben az a "görbület" a nők hátában. :D Imádnám végig simítani...
De a ciciket is szeretem, ehehe.
A has ami nagyon tetszik egy lányon (ha haspólót vesz fel a barátnőm akkor nekem végem van)
Meg az arc ami nagyon megfog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!