Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők!Éreztetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők!Éreztetek már úgy hogy a férfiak nagy része meg se érdemli a nőket?

Figyelt kérdés

Azt a sok szeretetet,gondoskodást es gyengedseget amit egy nő adni tud

Rengeteg férfi meg csak a farka után megy és ezt a csodát egy egyszerű husdarabnak nézi

Tele a kornyezetem olyan nőkkel akik otthon kutyába se vannak nézve miközben a szívüket lelküket kiteszik a családért. Főz mos takarit megtesz mindent az ágyban de a párja mégis felrek.r mert hajtja a vére hogy a fél világot fel kell csinálnia

Tele a világ olyan férfiakkal akik valami undorito módon lealazoan beszélnek a női nemről

Legtöbb meg se érdemli azt a sok mindent amit a nők értük tesznek

2020. szept. 2. 16:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, elírtam, utolsó előttit akartam*
2020. szept. 2. 18:22
 12/25 anonim ***** válasza:
97%

Nőből is van ilyen, amilyennek a férfiakat írtad le.

Ráadásul ha általánosító típus vagy és szentül hiszel is az elvedben, (nőket magasztaló, férfiakat lenéző), annál nagyobb pofon lesz belefutni egy ilyenbe nőbe.

2020. szept. 2. 18:34
 13/25 anonim ***** válasza:
Nők között is vannak ilyenek és férfiak között is vannak rendes emberek, ez nem a nemtől függ
2020. szept. 2. 20:36
 14/25 anonim ***** válasza:

Remélem nem tetted fel tétként a vagyonod:) ne akarj belelátni az életembe, mert mellélősz.

2020. szept. 2. 21:37
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

A prostizás nem számít ám bele. ;)))

2020. szept. 2. 22:05
 16/25 anonim ***** válasza:
Nőként írom, hogy a lányok sem szentek. Láttam én már fordított helyzetet is. Hétvégenként a férj hazajön a munkából, otthon marad a közös gyerekkel míg a nő lelép és elmegy bulizni az unokatestvérekkel, haverokkal. Közben íncselkedik a férfiakkal. Mobiltelefonjára társkeresős appokat tölt le.
2020. szept. 3. 06:22
 17/25 anonim ***** válasza:
72%

FIGYELJETEK RÁM:

Lehetne ezt órákig részletezni, de hangsúlyozom: Kár a nemekkel dobálózni, mert ÁTFOGÓAN AZ EMBEREK 99%-a GENNYLÁDA.

Mégpedig a férfiaktól kezdve a nőkig (+ beleértve azon belül a leszbikusok és melegek is), a gyerekektől kezdve az öregekig, a magyarok, cigányok, kínaiak, négerek stb... tehát felesleges egymásra mutogatni, de még egyszer mondom: nemtől, életkortól, fajtól, mindentől függetlenül összességében rohadék az emberek 99%-a.

2020. szept. 3. 07:41
 18/25 anonim ***** válasza:

17

Inkább 97%-uk...

2020. szept. 3. 08:53
 19/25 anonim ***** válasza:

18

Lényegtelen, te a népesebb táborba tartozol.

2020. szept. 3. 11:56
 20/25 anonim ***** válasza:
72%
Én nem vagyok leszbikus, volt kapcsolatom pasikkal is, nőkkel is. Én azt tapasztaltam, hogy kapcsolati szempontból egy leszbikus kapcsolatban jobban érzem magam. A pasiktól nem kaptam meg azt a fajta szeretetet és törődést amire szükségem volt, ráadásul egy heteroszexuális kapcsolatban nagyon kiéleződnek a nemi szerepek, ami a pasiknak sarkallatos pont. Nem kifejezetten a takarításra gondolok, inkább a férfi büszkeségre. Mert hogy hívhatnám meg én őt egy vacsira, hisz ő a férfi, ha csóró inkább nem is megyünk. Engem ez egy picit frusztrál, mert nem szeretem hogy ha egy kapcsolatban csak az egyik fél irányíthat, hogy ő hív el randizni, hogy ő kérheti csak meg a kezem mert amúgy gáz, ilyenek. De ettől egy percig nem gondolom azt, hogy a nők valami isteni múzsák lennének akiket a gyarló férfiak meg sem érdemelnek. Nyilván vannak emberek akiknek nem való kapcsolat, de ez nem korlátozható le semmilyen nemre vonatkoztatva. Attól hogy valakinek kolbász termett a lába közé még lehet gondoskodó, szerető társ egy kapcsolatban. Ha nem így lenne a hetero csajok nagy bajban lennének ám.
2020. szept. 3. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!