Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők!Éreztetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők!Éreztetek már úgy hogy a férfiak nagy része meg se érdemli a nőket?

Figyelt kérdés

Azt a sok szeretetet,gondoskodást es gyengedseget amit egy nő adni tud

Rengeteg férfi meg csak a farka után megy és ezt a csodát egy egyszerű husdarabnak nézi

Tele a kornyezetem olyan nőkkel akik otthon kutyába se vannak nézve miközben a szívüket lelküket kiteszik a családért. Főz mos takarit megtesz mindent az ágyban de a párja mégis felrek.r mert hajtja a vére hogy a fél világot fel kell csinálnia

Tele a világ olyan férfiakkal akik valami undorito módon lealazoan beszélnek a női nemről

Legtöbb meg se érdemli azt a sok mindent amit a nők értük tesznek

2020. szept. 2. 16:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
53%
Teljesen szubjektív nézőpont, logikailag nem állja meg a helyét
2020. szept. 2. 16:42
 2/25 anonim ***** válasza:
98%
Azért nem minden nő ilyen. Vannak negatív felfogású, energiavámpír nők is akik a bőrt is lenyúzzák rólad. Ne gondolkodj ennyire végletekben mert a világ nem így működik.
2020. szept. 2. 16:42
 3/25 anonim ***** válasza:
77%
Miből gondolod hogy minden leszbikus harcos feminista és férfigyűlölő? Nem azért leszbikusok mert utálják a férfiakat, hanem azért mert szexuálisan nem hozzájuk, hanem a nőkhöz vonzódnak. A melegek sem utálják a nőket, csak nem kívánják.
2020. szept. 2. 16:45
 4/25 anonim ***** válasza:
6%
Látom nagyon megbántott egy srác... Bár amilyen következtetést leszűrtél belőle lehet neki volt igaza
2020. szept. 2. 17:25
 5/25 anonim ***** válasza:
94%

Tölts el egy hónapot leszbikus társkeresőn, rájössz a nők is...

Hernyó emberek mindenütt előfordulnak nagy számban, identitástól függetlenül.

Pasikkal mondjuk nekem nem sok dolgom volt, csak másodkézből hallok dolgokat, de kb ugyanazok a piti hisztik vannak a meleg fiúhavetok kapcsolataiban mint az enyémekben.

Szerintem nagyon veszélyes ez a "nők aztán szentek szeplőtlenek és gyengédek, minden negatívum a pasiktól ered" hozzáállás.

Sok nő pont emiatt nem veszi észre hogy abúzív kapcsolatban él, vagy ő maga az aki bántalmazza, lelki terror alatt tartja a partnerét/baráti körét/gyerekét.

2020. szept. 2. 17:31
 6/25 anonim ***** válasza:
94%

A nők nagy része sem érdemli meg a nőket. Jobban mondva már amelyiket...

Zsák a foltját, szokták mondani. Mindenki vessen magára, ha lábtörlőnek lefekszik bárki elé.

2020. szept. 2. 18:09
 7/25 anonim ***** válasza:
19%

Ennél jobban nem is érthetnék egyet veled kérdező!

Én szeretném,megbecsülném,boldoggá tenném,ahogy csak tudnám a barátnőm,de még sosem volt párom 25 évesen,mivel alig vannak leszbikus nők,a legtöbb heteró.És inkább buknak egy kívül-belül undorító pasira a lába közötti dolog miatt,mint egy szép,szeretni képes,nem csak a szexért őt akaró nővel...

2020. szept. 2. 18:17
 8/25 anonim ***** válasza:

*nőre

Az utolsó szót elírtam,bocs. :DD

2020. szept. 2. 18:18
 9/25 anonim ***** válasza:
98%
Általánosítasz. Fiúk közül is van aki a csillagokat is lehozná a párjának, meg lányok közt is aki csak kihasználja a párját, vagy szórakozik más lányokkal. Meg hány hetero lány van aki pénztárcának nézi a pasikat. A lányok se mind szentek.
2020. szept. 2. 18:18
 10/25 anonim ***** válasza:
Na itt az élő példa... ilyen nőktől rosszul vagyok, mint pl az utolsó is. Ez az önfényezés hányinger, aztán csodálkoznak, hogy nem kellenek senkinek. És poén, de a legtöbb hetero férfi is ilyen álszent módon nyilvánul meg, hogy ő milyen tökéletes lenne, dehát ..... :D
2020. szept. 2. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!