Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők!Éreztetek már úgy hogy a férfiak nagy része meg se érdemli a nőket?
Azt a sok szeretetet,gondoskodást es gyengedseget amit egy nő adni tud
Rengeteg férfi meg csak a farka után megy és ezt a csodát egy egyszerű husdarabnak nézi
Tele a kornyezetem olyan nőkkel akik otthon kutyába se vannak nézve miközben a szívüket lelküket kiteszik a családért. Főz mos takarit megtesz mindent az ágyban de a párja mégis felrek.r mert hajtja a vére hogy a fél világot fel kell csinálnia
Tele a világ olyan férfiakkal akik valami undorito módon lealazoan beszélnek a női nemről
Legtöbb meg se érdemli azt a sok mindent amit a nők értük tesznek
Tölts el egy hónapot leszbikus társkeresőn, rájössz a nők is...
Hernyó emberek mindenütt előfordulnak nagy számban, identitástól függetlenül.
Pasikkal mondjuk nekem nem sok dolgom volt, csak másodkézből hallok dolgokat, de kb ugyanazok a piti hisztik vannak a meleg fiúhavetok kapcsolataiban mint az enyémekben.
Szerintem nagyon veszélyes ez a "nők aztán szentek szeplőtlenek és gyengédek, minden negatívum a pasiktól ered" hozzáállás.
Sok nő pont emiatt nem veszi észre hogy abúzív kapcsolatban él, vagy ő maga az aki bántalmazza, lelki terror alatt tartja a partnerét/baráti körét/gyerekét.
A nők nagy része sem érdemli meg a nőket. Jobban mondva már amelyiket...
Zsák a foltját, szokták mondani. Mindenki vessen magára, ha lábtörlőnek lefekszik bárki elé.
Ennél jobban nem is érthetnék egyet veled kérdező!
Én szeretném,megbecsülném,boldoggá tenném,ahogy csak tudnám a barátnőm,de még sosem volt párom 25 évesen,mivel alig vannak leszbikus nők,a legtöbb heteró.És inkább buknak egy kívül-belül undorító pasira a lába közötti dolog miatt,mint egy szép,szeretni képes,nem csak a szexért őt akaró nővel...
*nőre
Az utolsó szót elírtam,bocs. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!