Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, veletek is megtörtént már, hogy egy heteró barátnőtök rosszul reagálta le a coming-out-ot?
Szóval a lényeg annyi, hogy van egy barátnőm. Egy ideig el tudtam volna képzelni, hogy egy párt alkossunk, de ő heteró és amúgy is több mint 10 évvel idősebb mint én.. szóval hála Istennek nem történt semmi köztünk. Elég rég ismerjük egymást, végigkísérte a kamasz koromat, és viszonylag hamar kialakult a kölcsönös bizalom is köztünk. Én elég rég tudom, hogy a nők is vonzanak, ezt ő is tudta, viszont egy ideje konkrét undorom van a férfiaktól és nem tudom elképzelni, hogy valaha újra lefeküdjek egyel. Szóval, totálisan a lányok felé tekintek mostmár.
Nos, ezt a fejleményt augusztus elején elmondtam a barátnőmnek. Akkor is elég nehezen reagálta le a dolgot, úgyhogy nem igazán forszíroztam, de eléggé ellaposodott a beszélgetésünk, nem sokkal később le is léptem. Azóta nem nagyon beszélgettünk. Írtam neki, nem nagyon reagál, még arra se, ha iránta érdeklődöm. Azt mondta felhív.. hát azóta se sikerült.. Szerintetek ennyire nagyon rossz, hogy ezt elmondtam neki? Mármint én nem gondoltam, hogy ennyire sz@rul fogja érinteni, hisz kb mindent tudunk egymásról és bármit meg is oszthattunk eddig. Nem értem..
Mi azért megpróbálnátok kideríteni, hogy mi a helyzet? Mi a gond? Vagy, hagynátok inkább?
Az a fura, hogy azzal nem volt baja, hogy lányokhoz is vonzódsz, de azzal már igen, hogy csak a lányokhoz.
Szerintem kérdez rá konkrétan, hogy mi a baj, mert lehet, hogy más van a dologban, de ha erre sem nagyon reagál, akkor hagyjad :/
Nem lehez, hogy érezte rajtad, hogy te többet is el tudsz képzelni és ettől beijedt?
Nálam csak az volt, hogy egy nagyon vallásos barátnőmnek mondtam el, akiről persze tudtam hogy van esély rá, hogy nem fogja jól fogadni, de az évekig tartó mély barátságra alapozva reménykedtem hogy mégis rendben leszünk. Kifejezetten meg is lepődtem, amikor azt mondta, hogy nyilván meg van a véleménye de más ezt neki tőlem hallania. Aztán ezek után soha többet nem beszéltünk. Egy másik barátnőnktől tudtam meg, hogy neki ez mégsem oké, elém sem mert állni vele, gondolom elsőre is csak azért mondta amit, mert nem akart nyiltan konfrontálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!