Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mikor érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor érdemes coming outolni a homofób szülőknek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 27. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez sok mindentől függ. Milyen a kapcsolatod a szülőkkel, hogyan viszonyultok egymáshoz. A korod is számít ha fiatal felnőtt vagy szerintem akkor egyszerűbb ugyan is már ekkora tényleg tisztázza magában is az ember a dolgokat, vagyis komolyabban vesznek. Lényegében szerintem ez a 3dolog amit én fontosnak tartok bár mindenki más és más lehet van akinek rossz a kapcsolata a szülőkkel de teljesen elfogadják, ellenben az is lehet ,hogy valaki nagyon jóban van a szüleivel de egy ilyen hír hallatán látni se akarják őt. Sokmindent hallottam már erről.

Én pl akkor coming outolok ha megtalálom az igazit és be akarom mutatni nekik ...

24/l

2020. aug. 27. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg sokat számít, hogy milyen a kapcsolatod a szüleiddel, és, hogy hány éves vagy. Ha nagyon homofóbok, és valószínűleg rosszul fogadnák, szerintem csak akkor lenne érdemes elmondani, ha már elköltöztél otthonról
2020. aug. 27. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Támogatom kettes javaslatát. Akkor mondd el nekik, ha már nem velük élsz, el tudod tartani magad stb... Az eredmény meg nagyban múlik azon, hogy milyen személyiségük van. Van aki látni se akarja a gyerekét... más képes ezt elfogadni és örülni is akár annak, hogy van valaki, akivel boldogan együtt él.
2020. aug. 27. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Miután már felnőtt vagy, nem a szüleiddel élsz és van rendes munkád jó jövedelemmel.
2020. aug. 27. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Toljátok még mindig a szodomalobbit? Unalmasak és elavultak vagytok màr. Kihaló félben lévő faj...
2020. aug. 30. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!