Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy látja, hogy a fiúsabb, sportoló lányok állandóan foglaltak?
Mindig is a fiúsabb, dominánsabb kisugárzású lányok jöttek be, akik akár fociznak/kosaraznak stb. Vagy ha nem, akkor is értitek, milyen típusra gondolok :) De azt érzem, hogy hiába keresem, mert foglaltak, vagy épp még egy exükkel foglalkoznak. Másnak van hasonló tapasztalata?
Nem tudom, hogy ismerkedjek, már azon gondolkodom, hogy berontok egy öltözőbe. :D:D
Én is azt tapasztaltam, hogy a fiús lányok valamiért mindig kapósabbak, foglaltak, pedig állandóan azt írja itt is szinte mindenki, hogy a lányos lányok bejövősebbek. De lehet azért is van ez, mert egy fiús lányról jobban sejthető, hogy leszbikus/biszex, ezért ismerkedni is könnyebben tud.
(Egy nőies lány)
Én fiúsabb vagyok, de azt vettem észre, hogy pont a fiúsabb lányokat kerülik nagy ívben, avagy utasítják sokszor vissza pont a fiúsabb stílus miatt.
Ahogy fentebb is írták, itt is majdnem mindenkinek inkább a lányos lányok kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!