Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működik a gay radar nálatok?
Figyelt kérdés
Nekem nem annyira...Egyszerűen nem látom.És érdekes,engem egyből észre vesznek2020. aug. 9. 17:40
1/7 anonim válasza:
Nekem abszolút működik, bár most nemrég találkoztam egy bi csajjal. Meg nem mondtam volna róla.
2/7 anonim válasza:
Nem, nem tudom megmondani hogy ki a gay.
4/7 anonim válasza:
Nekem sajnos pocsék a gaydar-om
annyira rossz hogy még magamról sem tudom megállapítani, látszik-e rajtam hogy lezbi vagyok vagy nem...
5/7 A kérdező kommentje:
Rajtam (szerintem) egyáltalán nem látszik...és valami csoda folytán észre vették már.Csak nem tudom hogy..
2020. aug. 9. 20:50
6/7 therealunavailable válasza:
Bi vagyok, rajtam egyáltalán nem látszik, néha már a homlokomra akarom írni xd, ha valaki az simán észreveszem ösztönből, plusz ha rögtön nem is veszem észre nagyon sok árulkodó jel van ami elárulja h lehet nála esélyem
7/7 anonim válasza:
Leszbikus vagyok, rajtam sosem veszik észre, nagyon nőies vagyok kívül-belül. Folyamatosan coming outolok új környezetekben, de néhányan még el sem hiszik, hiába mondom el. 😂
És nekem is törött a melegradarom, ha meleg valaki, szinte sosem tűnik fel, ellenben hittem már fullheteró személyt melegnek. Upsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!