Peugeot 307 CC parkolást segítő radar, hogy működik?
Figyelt kérdés
Van az autó hátuljába beépítve a négy érzékelő, hogy hangjelzést ad tolatásnál.. viszont semmi hangjelzés nincs, ha tolatok.. hogyan kell ezt aktiválni?2020. máj. 30. 22:48
1/3 anonim válasza:
Addig jó mig nem hallod.
Ha mukodik, csak akkor csipog ha kozel van valami az utkozeshez.
Minel folyamatosabb annal kozelebb van
2/3 A kérdező kommentje:
De a munkahelyemen ha a parkolóból tolatok mögöttem kis oszlopok vannak, és azokhoz úgymond elég közel vagyok néha ha úgy jön ki a lépés, de semmi pittyegest nem hallottam meg soha.. ha esetleg valami olyan dolgot raknek nagyon közel a kocsihoz tolatásnál.. ami nem tesz benne kárt nyilván, úgy kipróbálhatom esetleg?
2020. máj. 30. 23:08
3/3 anonim válasza:
Ahogy közeledsz egy tárgyhoz, egyre gyakrabban csipog. Ha már folyamatosan csipog, akkor nagyon közel van, pár centire.
Egyszerűen tolass közel egy falhoz vagy parkoló autóhoz és hallani fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!