Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rólatok levágják egyből hogy leszbik vagytok?Hogy öltözöl,átlagos vagy eltérő?
Én heteronak nézek ki,de nem vagyok.Mégis rájött valaki
És nem tudom hogy
Az oldalon ez az első kérdésem
Most regisztráltam
Rólam sosem vágják le, nőiesebben öltözök, mint a heteró nők 90 százaléka.😁 Meg alapból elég lányos tulajdonságaim, lányos érdeklődési köröm van.
Ezért mindig elő kell bújnom az új embereknek, akik később szóvá is teszik, hogy nem gondolták volna rólam soha, de ha nagyon sokáig figyelnek, talán összerakták volna az elszólásaimból.😁
És én sem tudom megállapítani másokról, hogy melegek e, teljesen törött a melegradarom. Volt, hogy fiús csajra azt hittem, hogy leszbikus, majd kiderült, hogy full heteró.
Gondolhatjátok, mennyire lehet kihívás így az ismerkedés.😂
Na meg mert a nőies nőket preferálom.
Nem igazán mondanám,hogy rólam levágják.. Inkább elgondolkodnak,hogy most vajon melyik nemhez is vonzódhat.
Öltözködésem sportos,laza verzio.. de a sok tetoválás dobja meg a külsőmet igazán..
Kinek mi az átlagos vagy az eltérő amugy..amiben jól érzem magam abba járok..nem követek trendeket 💁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!