Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol és hogyan lenne érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan lenne érdemes férfiként leszbi/biszex lányokat keresnem?

Figyelt kérdés

Rendkívül izgalmasnak találom azt, ha egy nő vonzódik egy másik nőhöz. Ha egy ilyennel lennék párkapcsolatban (persze legfontosabb, hogy személyiség terén passzoljunk egymáshoz), én megengedném neki, hogy más lányokkal kalandozzon (akár velem, akár nélkülem), sőt, még tetszene is, nem érezném megcsalásnak addig, amíg én vagyok az egyetlen férfi az életében.

Ráadásul én egyébként is többnyire olyan lányoknak szoktam megtetszeni, akik már csalódtak a férfiakban, aztán találkoznak velem és én más vagyok, nem olyan mint a többi - sok tekintetben nőkhöz hasonló gondolkodású. Ezért is gondolom, hogy ez akár összeillő történet lehetne. Az is szép lenne, ha egy leszbi lány jönne rá engem látva, hogy férfi iránt is tud vonzódni...És látok ilyen történetre reális esélyt. :)

De túl kis hányada ilyen a nőknek ahhoz, hogy találhassak az ismerősök közül - vagy csak nem kérdezem meg mindenkitől, így nem tudom, ezért szeretnék ötleteket kérni, hogy hol tudnék megismerkedni velük, ahol összegyűlve vannak és már megismerkedéskor tudom, hogy a nők iránt vonzódik.

2020. júl. 26. 10:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%
Ezt nehéz előre tudni mi lesz. A feleségem 2 év házasság után mondta hogy néha megkívánja a nőket is. Megbeszéltük, hogy amíg őszinte velem, addig kalandozhat nőkkel. Nem olyan gyakori nála. Évente 1-2 alkalom. Volt hogy engem is bevont. De azóta mióta "szabad" velem is felszabadultabb az ágyban.
2020. júl. 26. 10:42
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
"ha egy leszbi lány jönne rá engem látva, hogy férfi iránt is tud vonzódni..." Akkor nem volt leszbikus,nem fog ilyen történni,soha.Lehet találsz ilyen biszex lányt,de a többségünk nem szereti az ilyeneket.(Valaki az elején megkérdezi,hogy "hármas?" akkor én pl. nem is folytattom az ismerkedést tovább.)Azért sok sikert hozzá...
2020. júl. 26. 11:06
 3/20 A kérdező kommentje:
Ha vannak olyan történetek, hogy hetero nő rájön, hogy a nők iránt is vonzódik, akkor a leszbikus is rájöhet később, hogy férfi iránt is tud vonzalmat érezni.
2020. júl. 26. 11:10
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi a korhatár?
2020. júl. 26. 11:36
 5/20 anonim ***** válasza:
70%

Ismerkedj meg egy biszex lánnyal (aki kifejezetten leszbikusnak tartja magat azt kerlek hagyd beken) es kezdj vele parkapcsolatba

Ha az elejen ezzel nyitsz hogy tok oke neked ha lanyokkal is van az (szerintem) elveszi az osszetartozas erzeset a masikbol

Lehet hogy biszex de ha megszeret nem akar megcsalni se (jobb esetben)

Aztan 2-4ev utan ha laposodna a kapcsolat akkor bevethetsz egy ilyen lehetoseget is

De sztem elsore ezzel kezdeni vagy nem nyero vagy esetleg csak laza kapcsolat lesz belole

Sok szerencset

2020. júl. 26. 11:52
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A heteró nő és leszbikus között van különbség,ahhoz hogy leszbikusnak mond magad.Ahhoz az kell,hogy rá Jöjjön,hogy férfiakhoz nem vonzódik.A heteróságot alapnak veszik.Gondolok arra,hogy egy tényleg heteró ember nem fogja megkérdő jelezni,hogy heteró-e.Leszbikusból nem lesz biszex,csak mert jól nézzel ki.
2020. júl. 26. 12:08
 7/20 A kérdező kommentje:
#4: A max az nálam pár évvel idősebb, szóval legfeljebb 30 lehet. Miért releváns adat ez?
2020. júl. 26. 12:32
 8/20 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiság.igen releváns:) És mennyi a minimum korhatár?
2020. júl. 26. 12:35
 9/20 A kérdező kommentje:

#6 Ez igaz és erre én is gondoltam, de szerintem előfordul, hogy egy személynek idővel változnak a vágyai, vagy mélyről előtörnek olyanok, amelyek mélyen lappangtak, ezért nem tartok kizártnak ilyet, de valóban valószínűtlenebb.

És én sem gondolom, hogy önmagában a kinézet elég lenne, hogy ez megtörténjen.

2020. júl. 26. 12:37
 10/20 A kérdező kommentje:
#8 Mondanék egy minimum 18-at, de igazából kb. 21-ig nagyon kevés kivétel van, amelyiket nem tartom gondolkodásban még éretlennek, tapasztalatlannak.
2020. júl. 26. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!