Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan lenne érdemes férfiként leszbi/biszex lányokat keresnem?
Rendkívül izgalmasnak találom azt, ha egy nő vonzódik egy másik nőhöz. Ha egy ilyennel lennék párkapcsolatban (persze legfontosabb, hogy személyiség terén passzoljunk egymáshoz), én megengedném neki, hogy más lányokkal kalandozzon (akár velem, akár nélkülem), sőt, még tetszene is, nem érezném megcsalásnak addig, amíg én vagyok az egyetlen férfi az életében.
Ráadásul én egyébként is többnyire olyan lányoknak szoktam megtetszeni, akik már csalódtak a férfiakban, aztán találkoznak velem és én más vagyok, nem olyan mint a többi - sok tekintetben nőkhöz hasonló gondolkodású. Ezért is gondolom, hogy ez akár összeillő történet lehetne. Az is szép lenne, ha egy leszbi lány jönne rá engem látva, hogy férfi iránt is tud vonzódni...És látok ilyen történetre reális esélyt. :)
De túl kis hányada ilyen a nőknek ahhoz, hogy találhassak az ismerősök közül - vagy csak nem kérdezem meg mindenkitől, így nem tudom, ezért szeretnék ötleteket kérni, hogy hol tudnék megismerkedni velük, ahol összegyűlve vannak és már megismerkedéskor tudom, hogy a nők iránt vonzódik.
Ismerkedj meg egy biszex lánnyal (aki kifejezetten leszbikusnak tartja magat azt kerlek hagyd beken) es kezdj vele parkapcsolatba
Ha az elejen ezzel nyitsz hogy tok oke neked ha lanyokkal is van az (szerintem) elveszi az osszetartozas erzeset a masikbol
Lehet hogy biszex de ha megszeret nem akar megcsalni se (jobb esetben)
Aztan 2-4ev utan ha laposodna a kapcsolat akkor bevethetsz egy ilyen lehetoseget is
De sztem elsore ezzel kezdeni vagy nem nyero vagy esetleg csak laza kapcsolat lesz belole
Sok szerencset
#6 Ez igaz és erre én is gondoltam, de szerintem előfordul, hogy egy személynek idővel változnak a vágyai, vagy mélyről előtörnek olyanok, amelyek mélyen lappangtak, ezért nem tartok kizártnak ilyet, de valóban valószínűtlenebb.
És én sem gondolom, hogy önmagában a kinézet elég lenne, hogy ez megtörténjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!