Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha kinyaljuk egymást egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kinyaljuk egymást egy leszbivel,úgy hogy élvezem is,akkor én is az vagyok?:D

Figyelt kérdés

2020. júl. 25. 13:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak hagyj magadnak időt. Akarsz még ezzel a lánnyal együtt lenni?
2020. júl. 25. 23:18
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen,persze:)
2020. júl. 25. 23:22
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Akkor leszbi vagy. Ha van valami srác aki akár csak tetszik akkor bi vagy.
2020. júl. 26. 01:24
 14/20 anonim ***** válasza:
32%

"Ha már kinyalsz valakit akkor leszbi" :D Bírom az ilyen Dredd bírókat. De ha előtte pasival fekszik le akkor kizárólag heteró. Aztán ha mindkettővel akkor bi. Mindegy, csak aggassunk rá egy cimkét, azonosítsuk be, vágjuk be a többi közé, hogy rend legyen a világban.

Kinyaltátok egymást? SZuper, jó nektek, kedves egészségetekre :) Miért akarsz bilétát aggatni magadra emiatt? Ha azt mondják, hogy igen, te most leszbi lettél akkor fogod magad és üvöltve menetelsz a következő pride-on, tüsire vágatod a hajat és szőrt növesztesz mindenhova?

2020. júl. 26. 07:53
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem:)

2020. júl. 26. 07:57
 16/20 anonim válasza:
71%
Ne kategorizált, az emberek nagy részében megvan az érdeklődés a saját neme iránt is, csak titkolják mert tabu. Csináld, ami jólesik, ne címkézz.
2020. júl. 28. 08:03
 17/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha csak novel csinalod akkor igen. Ha pasival is vagy, akkor biszex vagy.
2020. júl. 28. 08:37
 18/20 anonim válasza:
5%
Ha csak te nyalod ki, vagy ha csak ő téged, akkor leszbikus vagy. De ha a másik is visszanyal, akkor nem, mert úgy megfordul a ratyi-polaritás és így az egyik nyalás üti a masikat.
2020. júl. 31. 05:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én részegen többször is csináltam “leszbikus dolgokat”. Igaz, egyszer sem élveztem különösebben, inkább csak érdekelt, mert magamat még jól megujjazni sem tudom. Én tuti nem vagyok leszbikus. Az első perctől Tudom. Ha benned ez kérdéses, akkor vagy fiatal (értsd 18 alatt) vagy, vagy tényleg vonzódsz a saját nemedhez. Egyébként az én személyes véleményem szerint, ha legjobb barátnővel csinálja az ember, de egyébként a péniszkedvelők táborát erősíti, attól még nem bi.
2020. júl. 31. 07:34
 20/20 anonim ***** válasza:
31%

"az emberek nagy részében megvan az érdeklődés a saját neme iránt is"

Ez nem így működik. Egyik nemet sem önmagában a nemi szerve teszi azzá ami. Ha kívánod a nőt abba bele tartozik a viselkedése, a stílusa, a haja, a hangja, a beszédmódja, az idomai, az illata, a mosolya stb

a pasasoknál szintén sajátos pontok vannak előtérben: férfias hang, illat, stílus, külső, egyeseknek a szőr is fontos meg hogy izmos legyen

mindenkinek egyértelmű mi a különbség a két nem között. Az az ember a homokos aki ugyanolyan embert kíván aki ugyanabba a nemi csoportba tartozik mint önmaga. Csak azért mert egy lányt vagy fiút izgatja a pöcsös nő gondolata nem teszi valószínűvé hogy érdeklődnének a férfi ideál után, a lány továbbra is a nőket keresné és szeretné puncit tehát nincs benne heteró hajlam és a srác is valószínű hogy az életben nem érintene férfi testet - a homoszexuális hajlam úgy valósul meg gyakorlatban hogy az illető egy bizonyos valaki kedvéért egy bizonyos alkalommal nem tulajdonít szerepet annak hogy a partnere melyik nemhez tartozik. Ez magas szinten bizalmi alapú. Gyakran legjobb barátok / barátnők között. Lányok között nem ritka hogy szex nem a nemi jelleget helyezi előtérbe hanem az akkor abban a pillanatban az adott embernek szól és speciálisabb a szerepe az együttlétnek. Nem állítom hogy ez mindig önzetlen mert azért sokat számít ha van egy bizalmi partnered történetesen a legjobb barátnőd akivel ki tudsz kísérletezni dolgokat ráadásul a folyamat kielégítőbb is a maszturbációnál de ennek van egy olyan sajátossága amit nem nagyon lehet megfogalmazással átadni inkább gyakorlatban átélni, nem azért mert ez akkora misztérium lenne pont hogy a képlet egyszerű viszont mint mondtam nagyon sok ember nagyon nem csinálja ezt akárkivel a saját neméből, és az alkalmi kísérletezős emberek számára sem azon van a hangsúly hogy milyen nemű a partner. Sokan megveszve keresik a legjobb örömforrást ahol a hangsúly a saját élvezetén van és a nő pont lesz*rja hogy nő nemű a másik illető mert ez akkora jelentőségű mint bármilyen ingyenes szolgáltatás egy idegentől akihez nem köt semmi. Na itt vannak sokan akik becsapják magukat egy jól sikerült nyalás után hogy ő végre megvilágosodott és áttért a leszbikus oldalra, pedig van különbség kapni és adni között, és ezek a nők miután századszorra sem tudnak fesztelenül hozzáérni egy másik nő nemiszervéhez rá kell hogy ébredjenek hogy a saját nemük max csak addig jók míg azok nyelvei az ő puncijukat dolgozzák meg fordított esetben meg úgy meghúzza a féket hogy borul az egész. Na ezért alakult ki az óvatosság a leszbikusokban és ezért számít a tapasztalat.

Emellett én azt gondolom hogy mára kiölték a fontosságát ezeknek a fogalmaknak mert az emberek temérdek része már hajlamos bármit / bármivel dugni ami alkalmas az örömszerzésre. És direkt nem írtam a közhelyes "ami él és mozog"-ot mert már ez a szempont sem számít. Nemhogy rendszer nincs de csoportba sem lehet osztani az embereket. A leszbikus kultúra jelenléte viszont jó szűrő pont, ide bekerülni szokás de kijönni nem. És összehozza a közös érdeklődésű és ízlésű nőket.

* amúgy a péniszes lány inkább egy kifejező kép a vágyra hogy a nő az adott nőtől szeretne teherbe esni illetve penetráció lehetősége és az intimitás fokozása azok számára akik élvezik két vagy több nő jelenlétét az erotikában de olyan kifejezés móddal melynek töltete hiányzik a hagyományos lány-lány felállásból amellett hogy kizárja a férfi nemből eredő kizökkenés lehetőségét

2020. júl. 31. 21:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!