Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védekezhet két nő?
Figyelt kérdés
Heteroszexuális kapcsolatban ott van az óvszer, ami nem csak terhességtől de betegségektől is megvédhet. De ez leszbikus kapcsolatban nem játszik. Ott a partner megválogatása az egyetlen lehetséges védekezés?2020. júl. 22. 17:59
1/7 anonim válasza:
Mármint, hogy ne essenek teherbe? Igen!
2/7 anonim válasza:
Igen, jól látod, a monogámia, a megfelelő partnerválasztás a megoldás. Bár az STD-k többsége elsősorban közvetlen aktussal terjed (a fertőződés esélyét máris 90-95%-kal csökkented ha óvszert használtok), de van ami orális úton is.
3/7 anonim válasza:
Ilyet csak az kérdezhet, akinek fingja sincs a különböző szexualitásokról.
Eleve heterok pl orálnál használnak óvszert? Nyilván van, aki igen, van, aki nem. Pedig betegségeket úgyis lehet kapni.
Közös játékszerek használatánál (pl hüvelybehelyzehetőnél) meg szintén lehet óvszert használni leszbikusoknál is.
Sőt, az orális szexhez is van külön erre a célra kialakított lapocska. Az más kérdés, hogy mint a heterok is, a leszbik se feltétlen használnak ilyet, főleg nem állandó partner mellett.
4/7 anonim válasza:
#3-as tényleg van ilyen lapocska, elméletben létezik, de bevallom még senkivel sem találkoztam aki a gyakorlatban használta volna és műanyag lapocskát akart volna simogatni, nyalni :)
5/7 anonim válasza:
Megjegyzem, hogy én se, de a lehetőség ott van. Ugyanúgy kevés heterotól hallottam, hogy gumiban szopattak bárkit.
6/7 anonim válasza:
Mi ujjazásoz és anához használunk kesztyűt.
Bevallom idegesség miatt sokszor rágom a körmöm, és így kevésbé éles, ráadásul nem lesz nyálkás a kezünk, utána elég a kesztyűt levenni és lehet összebújni. Megszoktunk, tök természetes így.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a legjobb védekezési mód a higiénia a leszbikusok esetében. Ez értendő a száj, a nemiszerv és kezek tisztaságára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!