Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokott a párjával bugyit cserélni vagy ezt csak mi csináljuk? :D
Figyelt kérdés
Ruhát próbáltunk egy üzletben a párommal és kicsit egymásra izgultunk, amitől láthatóan átnedvesedett a bugyim, erre azt mondja a barátnőm, hogy adjam neki oda, fel akarja húzni, mert izgatja. Aztán rájöttem, hogy engem is izgat, ha a puncijától nedves bugyiját felhúzhatom, és azóta ez ilyen rendszeres dolog nálunk, néha munkába menés előtt is hordjuk kicsit egymás bugyiját, hogy aztán azt viselhessük egész nap.
Más is csinál ilyet, vagy csak mi vagyunk ilyen furák? :D
2020. júl. 16. 13:41
2/8 anonim válasza:
Inkább írd meg a házi feladatod Pistike.
3/8 anonim válasza:
Biztos nagyon higènikus,mèg ha igaz lenne is..
6/8 anonim válasza:
Nekem se tűnik valószínűnek, de ki tudja...
Hát ha egy pár akkor úgyis rendszeresen találkoztok egymás testével meg minden.
7/8 anonim válasza:
Ezt ki kell probalnom nekem is :D koszi a tippet
8/8 anonim válasza:
Jejj. Én nem venném fel. Pisi, kaki, vér, hüvelyváladék. Köszi, elég a sajátom :D Még néha azt sem kellemes visszahúzni, ha valami baleset van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!