Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kapuzárási pánik ?
A kapuzárási pánik nem ezt jelenti.
Amúgy meg az én véleményem szerint ki kell élnie magát az embernek (most tök mindegy, hogy milyen irányultságú). Ha nem teszi az előbb-utóbb ilyen gondolatokat szül és majd ez előjön 10-15-20 év múlva is és nyomasztani fog. Vagy majd akkor titokban, megcsalás útján teszed meg.
Nem. És felesleges minden hangzatos, mondvacsinált hülyeséget belemagyaráznod.
Egyszerűen elmúlt a szerelem. Ennyi, vége.
Ez a "kiélés" annyira ostoba dolog...
40 leszek. Soha nem Qrtam agyba-főbe, mindig csak komoly kapcsolataim voltak, és bár napi szinten hallottam ezt a kiéléses baromságot egyetemistaként is, sem akkor, sem azóta nem tapasztaltam.
De mondok jobbat: néhai nagypapám és nagymamám egymás első igazi szerelmei voltak. Egyszer sem csalták meg egymást. Pedig idejük sem volt "kiélni" magukat, elég fiatalon házasodtak. Amikor nagymamám eltávozott, utána nagypapámnak eszébe nem jutott mással összejönni. Mert akkor is szerette, és nem hiányzott neki sem fiatalon, sem középkorúként, sem idősen, hogy mással "kalandozzon".
#3: A személyes, szubjektív tapasztalat nem releváns, mindig vannak szélsőségek, de az átlag az a többség és ott bizony az az általánosabb, hogy igen is gondot okoz. Leginkább 40-45 éves kor körül - nőknél jellemzően kicsit korábban, 37-38 - jön elő.
Amúgy soha senkiről nem hallottam még, aki tisztában lett volna a nagyszülei szexuális életével :D
Nem kapuzárási pánik, az teljesen más (40-50-es korban lép fel - ha nem kiegyensúlyozott egy kapcsolat - hogy húúúú még élnem kellene amikor szembesül az ember azzal, hogy bizony már csak 10-15 aktív "jó" éve lehet).
Leírtad az okát - fél éve még azt érezted képes lettél volna elköteleződni egy életre, most viszont nem érzed ezt. Kicsit kopott a szerelem, a lángoló érzések csillapodtak, de egyben lelkiismeret furdalásod is támadt merthogy "igenis szeretem a párom". Ezt nem is vonjuk kétségbe, még szereted, de már nem annyira, hogy fent legyen a szemellenző.
Szerintem egy kapcsolaton belül is ki tudod élni magadat ha a partnerben megvan a felfedezőkedv.
Ez amiről te beszélsz inkább kielégületlenség. Úgy érzed a partnered nem tud megadni mindent amire vágysz, szexuálisan nem vagytok teljesen kompatibilisek. Ez a helyzet 4-5 partner után is fennállhat, ha tapasztaltabb lennél lehet akkor is kikacsingatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!