Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vajon mi a megoldás erre a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi a megoldás erre a helyzetre?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik és szeretem ha a közelemben van illetve úgy érzem testileg vonzódom is hozzá. Viszont úgy érzem, hogy szükségem van arra, hogy férjem legyen és gyermekeim a jövőben. Illetve attól is tartok, hogy ha esetleg komoly dolog összejönne ezzel a lánnyal tehát hogy beleszeretek és ő is komolyan gondolja, akkor mit fognak szólni a környezetemben élők főként a szüleim akik szerintem már most nagyon unokáznának meg hát ugye én is szeretnék gyereket. Vagy felesleges ezen rágódni előre? Mit gondoltok erről? Volt már valaki hasonló helyzetben?

2020. júl. 8. 20:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
5%
Utolsó hozzászóló is csak még erősíti azt ami az én véleményem! És ezt nagyon jól tükrözi a hozzászólása!!
2020. júl. 11. 06:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

de ha nincs pasi az életedben egyértelmű hogy vele kell megpróbálnod, szerintem... ha pedig nem jön össze úgyis változnak a dolgok...

26N

2020. júl. 15. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!