Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod megállapítani egy lányról, hogy leszbikus?
Radar segítségével.
Kisugárzás, ha nincs külsőleg ismertetőjegye. Beszélgess vele.
A nézés az, amikor a szemével kb leszedi rólad a bugyit.
Azon látszik, aki mutatja magán. Senkinek nincs billog a homlokán, és ha nem ad le jeleket, nincs mit dekódolni.
Nem bugyit szedi le. :D Tényleg semmi extra nincs benne, kaptam olyat is már párszor, de nem arra gondolok. :D
Most a legutóbbi egy kocsmázós este volt és jó barátommal futottam össze, leültem hozzájuk és meséltem épp a szerelmi bánatomat neki, és volt ott még egy lány, akiről sejtettem alapban a kinézet miatt, de a sztori plusz az erősen leszbis megjelenésem miatt nézett egyet, tényleg egy pillanatra. Aznap ő is kivolt, de nem akart lelkizni. Pár nap múlva rám is írt és csaj gondjai voltak neki is épp és egy csajjal. :D Mondtam gondoltam, hogy te is és meglepődött. Pedig nem arról van szó, hogy bejöttem volna neki. :D Főleg aki rejtőzködik, annak megakad a szeme egy nyíltan meleg ember miatt sokszor és nem olyan értelemben, hogy most ágyba akarna bújni. :)
Nekem pl. nemtom mennyire van pókerarcom az tuti, ha jó csaj coming outol nekem akkor én is nézek egyet. :D
Én rákérdezek, de ezek szerint eléggé csodabogárnak számítok ezzel a taktikával.
(ha valaki ettől megsértődik az a legjobb, mert azonnal tudom, kár az időt fecsérelni rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!