Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan tudod megállapítani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod megállapítani egy lányról, hogy leszbikus?

Figyelt kérdés
Úgy értem van valami különös stílus vagy jellemző amit csak rajtuk veszel észre? Persze, van olyan akinek az öltözködésén vagy stílusán látszik, de mi van azokkal a lányokkal akik teljesen lányosak mégis azok...hogyan lehet észrevenni?
2020. júl. 7. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Radar segítségével.

Kisugárzás, ha nincs külsőleg ismertetőjegye. Beszélgess vele.

2020. júl. 7. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Látják rajtam, hogy én az vagyok mert én out vagyok meg ordít rólam és igazából a nézésükből. :D Nem arról van szó, hogy bejönnék nekik vagy ilyesmi, hanem csak én is alapban örülök 1-1 sorstársnak és mikor látok egyet tuti van nekem is olyan nézésem. :D Ez ami eddig a legbiztosabb nálam. :D
2020. júl. 7. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elmagyarázná nekem valaki milyen ez a "nézés"? Lehet én is így nézek, csak nem veszem észre?
2020. júl. 7. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
5%

A nézés az, amikor a szemével kb leszedi rólad a bugyit.

Azon látszik, aki mutatja magán. Senkinek nincs billog a homlokán, és ha nem ad le jeleket, nincs mit dekódolni.

2020. júl. 7. 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem bugyit szedi le. :D Tényleg semmi extra nincs benne, kaptam olyat is már párszor, de nem arra gondolok. :D

Most a legutóbbi egy kocsmázós este volt és jó barátommal futottam össze, leültem hozzájuk és meséltem épp a szerelmi bánatomat neki, és volt ott még egy lány, akiről sejtettem alapban a kinézet miatt, de a sztori plusz az erősen leszbis megjelenésem miatt nézett egyet, tényleg egy pillanatra. Aznap ő is kivolt, de nem akart lelkizni. Pár nap múlva rám is írt és csaj gondjai voltak neki is épp és egy csajjal. :D Mondtam gondoltam, hogy te is és meglepődött. Pedig nem arról van szó, hogy bejöttem volna neki. :D Főleg aki rejtőzködik, annak megakad a szeme egy nyíltan meleg ember miatt sokszor és nem olyan értelemben, hogy most ágyba akarna bújni. :)

Nekem pl. nemtom mennyire van pókerarcom az tuti, ha jó csaj coming outol nekem akkor én is nézek egyet. :D

2020. júl. 7. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és egyébként nyilván ehhez elég erős emberismeret és odafigyelés is kell a másikra, hogy ebből levágd. :D
2020. júl. 7. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Én rákérdezek, de ezek szerint eléggé csodabogárnak számítok ezzel a taktikával.

(ha valaki ettől megsértődik az a legjobb, mert azonnal tudom, kár az időt fecsérelni rá)

2020. júl. 7. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én abból próbálom leszűrni általában, hogy hogyan viselkedik férfiak, illetve nők társaságában. Ez sokat elmond szerintem az adott lányról.
2020. júl. 8. 09:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Négyszemközt én is rákérdezek, de társaságban nem illik szerintem, főleg ha az illető rejtőzködő. :D
2020. júl. 8. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!