Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két barátnőnél, (vagy akár két leszbi csajnál) honnan lehet megállapítani, melyik csaj az "irányító"?
Most itt azonos karaktereket kérdezek, nem azt hogy van egy nagyhangú és a többi hallgat, mert akkor egyértelmű.
De ha "egy súlycsoportba" tartoznak, akkor honnan lehet megállapítani, melyik a "főnök"?
Illetve mitől függ?
A fizikai erőlét mennyire befolyásolja?
Nem minden leszbikus kapcsolat jár alá- és fölérendeltséggel, vagy azzal, hogy az egyiké a fiú, a másiké a lányszerep. Van olyan kapcsolat, hol mindkét fél egyenrangú és ugyanúgy lányként viselkednek :) Ez az igazi leszbikus kapcsolat. Szerencsére pont ilyenben vagyok benne én is.
19/L
hát erre nem lehet egyértelmű választ adni
én leszbikus vagyok, a barátnőmmel váltjuk ezeket a "szerepeket"
nálunk egyébként én vagyok a csajos de nagyhangú,ő az extravagáns (volt már vörös-fekete a haja, most mondjuk szolid csak tépett fekete) de külső szemlélőnek higgadtabb, nyugodtabb típus
hangulatfüggő hogy melyikünk irányít (minden téren)
illetve vannak olyan dolgok amikhez nem értek, és amikhez ő nem ért, itt nyilván megpróbáljuk elmagyarázni egymásnak a lényeget, de az dönt, aki jobban átlátja
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!