Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Neked mennyire fontos a szex egy két nő közötti kapcsolatban?
Sok meleg kérdésnél olvasom, hogy nekik a szex a kapcsolat alapja.
Leszbikusokról egy részt viszont él az a sztereotípia, hogy mi kb aszexuális kapcsolatokban élünk, leszbikus szex nem is szex, lesbian bed death stb.
Magasabb lenne az aszexuálisok aránya a leszbikusok, bi, pan nők között?
Magamon viszont abszolúte nem ezt tapasztalom.
Ti hogy látjátok csajok? Partnerekkel eddig mi a tapasztalat? Mi nektek a prioritás?
Kort és orientációt is írjatok.
(A szavazás a saját preferenciákról szól, az is szavazhat aki nem szexuálisan aktív)
Szia!
Mivel megszólítottad a bi nőket is, így válaszolok. Nálam ez nem áll fenn. Nagyon intenzíven élem meg a szexuális együttléteket a női partnereimmel, pedig már nem vagyok tini 🙂 mivel legtöbbször alkalmi kapcsolataim vannak nőkkel, így eddig csak olyanokat fogtam ki, akik ugyanígy voltak mint én. 27N
Nálam fontos a szex, volt hogy emiatt kapcsolat is ment tönkre.
Partner függően az, hogy mennyire igénylem.
Akikkel együtt voltam eddig, 1 kivételével hasonló volt az étvágyunk, így nem volt gond a többi kapcsolatban a szexszel.
25 leszbikus
Szerintem kapcsolatban a rendszeres szex (értsd ezalatt az annyira rendszereset, ami mindkét fél libidójának megfelel) van annyira fontos mint a más minőségi módon együtt töltött idő.
18L bi
Én inkább szex nélküli, vagy kevés szexualitással tudnék elképzelni kapcsolatot nővel.
34N bi/aszex(?)
Nálam is nagyon fontos a szexualitás.
Nem tudnám elképzelni, hogy heteket vagy hóbapokat töltsek nélküle.
N 31 ( bi )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!