Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ti menzesz alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti menzesz alatt szexeltek egymással?

Figyelt kérdés

Van akit nem érdekel, csinálja mint mindig máskor is.

De olyat is hallottam aki meg a hormonoktól állandóan kancásabb, ilyenkor jobban is kívánja.

Mások meg az orgazmus görcsoldó hatására esküsznek.

A vér szaga ha érződik, zavar?

Engem nem.

De pl tamponnal csak kívül?

Én az exemnek csináltam úgy hogy benn volt neki a tampon, engem nem zavar. Csak ugye kell egy kis síkosító ha nem tud jönni a természetes lé 😆

Magamnak az első 2-3 napban általában nem esik jól, inkább fáj mert túlérzékeny.

Ti, hogy vagytok ezzel? Mind adni mind kapni szoktatok?

2020. jún. 18. 14:53
A kérdező szavazást indított:
Igen, nincs vele probléma
Csak neki csinálom, de nekem ne csinálja
Csak magamnak hagyom, páromon nem jön be
Kifejezetten jobban kívánom a szexet ha megvan
Nem, ilyenkor élni sincs kedvem, vegyél inkább csokit
Nem, mert a dolog gondolata undi
Nem zavar/semleges
Zavar a szag
Zavar a madzag ha látom
Görcsoldásnak jó
35 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
a mensi első pár napjában, a másikat kényeztetjük majd miután jobb a mensi akkor kölcsönös lesz a dolog
2020. jún. 18. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
89%

Nem volt még barátnőm, de így elképzelve a dolgot én nem csinálnám neki azalatt az idő alatt és nekem se csinálja. De ha pl nekem meglenne és neki nem, akkor én csinálnám neki.

Bár érdekes, mivel mikor megvan nekem néha masztizok fürdés közben.

2020. jún. 18. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavar, én simán csináltam a másiknak. Hozzám még nem értek olyankor, mert hogy fuj... De magamnak szoktam, nagyon kívánom és egyáltalán nem fáj csak kell síkosító.
2020. jún. 27. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!