Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők,ti eltudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők,ti eltudnátok képzelni magatokat domina szerepben egy pasival?

Figyelt kérdés

Természetesen semmi szex nem lenne, csakis tettleges illetve szóbeli alázás, ütlegelés, kínzás.

Abból adódóan lehet jobban is tudnátok alázni egy pasit, hogy szexuálisan nem vonzódtok hozzá?

2020. jún. 17. 05:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Most nem azért de ha valaki -tegyük fel-, hogy utálja a férfiakat, az miért áldozna időt és energiát (meg pénzt is) arra, hogy a szabadidejét férfiakkal töltse? Pláne úgy, hogy a szeánsz előtt és után is van a partnernek lehetősége retorzióra? Ebben 0 logika van.
2020. jún. 17. 20:06
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Kövezzezetek megy csajok, de ha nagyon el lennék kesereve anyagilag lehet bevállalom hogy jó pénzért lealázom meg megverem, persze nulla szexuális indíttatással, és persze én magamat nem mutogatnám. A pénzből meg elmennék a barátnőmmel welnesseni valamikor.

Najó természetesen vicc

2020. jún. 18. 02:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Elhát.
2020. jún. 18. 23:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig rengetegen nem értik, mit jelent az a kifejezés, hogy leszbikus, ez a kérdés is remekül illusztrálja ezt.
2020. jún. 22. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen 😅 de már nem. Nővel ezerszer jobb, sokkal többet meg szeretnék tenni vele. A férfiak egyébként is mindig többet látnak bele, pedig csak nem volt más, és gondoltam, szex nélkül kipróbálom
2020. jún. 27. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!