Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Párkapcsolatban élők! Attól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők! Attól, hogy van barátnőtök szoktatok maszturbálni?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről? Káros lehet?
2020. jún. 16. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Bár heteroszexuális vagyok, de válaszolok, mert szerintem tökmindegy hogy kinek mi az identitása. Szerintem minden párkapcsolatban lévő szokott maszturbálni. Ez nem párkapcsolat függő. Abszolút nem gondolom károsnak, mert mindenkinek szüksége van magára. Inkább hasznos, mert megismered magad és megtudod hogy mi a jó neked.
2020. jún. 16. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Amikor komoly kapcsolatban vagyok, gyakorlatilag egyáltalán nem.

Talán még alkalmi kapcsolatban sem, de ez több tényező függvénye.

Károsnak nem tartom, de főleg komoly kapcsolatban inkább együtt legyünk.

Leszbikus :)

2020. jún. 16. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt kapcsolatom még, de szerintem ez egyén és kapcsolatfüggő. Ha lenne barátnőm és vele élnék, akkor nem masztiznék. Ha nem élnék vele együtt, de pl 2 hetente találkoznék vele, akkor lehet masztiznék. Ha pedig távkapcsolatban élnék vele és pl több hét telne el, akkor tuti masztiznék.
2020. jún. 16. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Én távkapcsolatban vagyok így muszáj. Sokszor video chaten csináljuk
2020. jún. 17. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Komoly kapcsolatban vagyok, együtt is élünk, de szoktam, és a barátnőm is szokott. Különösen amikor meg fog jönni és állandóan be vagyok indulva. Nincs ebben semmi.

A szex és a maszti két tök különböző dolog, másról szól a kettő.

2020. jún. 17. 00:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Szoktam

Hetente talalkozunk de az se elég :/

2020. jún. 17. 09:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy szoktam és tudom hogy ő is.

Hetente vagy kéthetente találkozunk,addig meg nehéz lenne kibírni.

Pár éven belül összeköltözünk,akkor majd megszűnik ez.

19/l

2020. jún. 17. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.