Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan nyaljam ki a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyaljam ki a barátnőm ? Tanácsok az első szexhez ?

Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Alaposan
2020. jún. 16. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bújj csak be a lábai közé, majd ő irányít. Csak értelmezd a jeleket.
2020. jún. 16. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak figyelni kell a reakciokra es ennyi, azt kell csinálni, ahogy neked is jo lenne 70%

ha tehetnem, akkor tennem

2020. jún. 16. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jól nyalni nem könnyű.

Egyrészt mivel a feneke/puncija ott van az orrod előtt, a legtöbb csaj feszeng egy kicsit meg fél hogy nem tetszik a szag, borostás, narancsbőrös, pattanásos stb.

Másrészt meg ahhoz hozzászokni, hogy az az x perc csak az ő élvezetéről szól, sokakból azt váltja ki, hogy próbálnak gyorsan elélvezni. Ami persze nem így megy, ettől pont nem fog nekik menni az ellazulás.

Mielőtt elkezdenéd, izgasd fel, puszild végig a combját, hasát, nyakát, cicijét.

Segít ha tesztek egy párnát a feneke alá, a szög miatt így könnyebb hozzáférni.

Előre tisztázd vele mit szeretnétek, mit nem, stb. Az is fontos, hogy ezt hogy fogalmazod meg. Pl az első csajom egy csiklóvibrátort akart volna kipróbálni rajtam, én meg azt hittem egy öklömnyi dildóval akar megdugni és tisztára bepánikoltam.

De mindenképp óvatosan vedd át vele mi az ami oké és mi nem.

Én pl szeretem ha a barátnőm megujjaz közben, vagy ha közben kívül is maszíroz a kezével. De ugye erre rá kell kérdezni.

Általában a kicsi ritmusos mozdulatok a legjobbak, de nem fogsz tudni ilyesmit hosszú időn át fenntartani, mert kb 10 perc alatt begörcsöl a szád.

Felvezetésként váltogass több mindent.

Ha pl tart attól kellemetlen az íze/szaga, használhattok valami ízesített síkosítót. Ezek különösen az olcsóbbak nagyrészt iszonyat gejl cukros ragacsok, szóval válassz valami olyat ami kellemes.

Pl mandula vagy kókusz olaj (kókusz zsír) is lehet izgalmas, masszírozd át a hátát vele hogy elleazuljon. Szexi is hogy csillog, az illata is kellemes és ízre is finom. 😊

2020. jún. 17. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Finoman
2020. jún. 19. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!