Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Minden nőben ott él egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőben ott él egy leszbikus?

Figyelt kérdés

Akárhány partnerem volt (férfi vagyok), a többségükről elmondható, hogy kipróbálta nővel, aztán vagy tetszett neki vagy nem, de nagyobbrészt igen. Egyikük még élt is együtt másfél évig egy másikkal, de gyereket akart meg férjet.

Vagy mindez csak a korszellem és marketing műve, mert ugye ha nem próbálsz ki mindent, akkor béna vagy, nem éltél rendesen stb... ezt is valószínűnek tartom.

(Teszem hozzá, a két opció közül csak az utóbbit kell szerintem szégyellni.)

2020. jún. 8. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Bennem biztos, hogy nem. Pedig en szabadszellemu is vagyok, vannak is leszbikus ismeroseim.

Gyerekkorban a meztelen nenis kep izgato tiltott dolog volt, de azota mint ket azonos polusu magnes, ugy taszitanak. Almomban elmondhatatlan iszonyt ereztem, ha novel voltam. Ez van.

2020. jún. 8. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem él ott minden nőben, csak már a XXI. században vagyunk és jobban fel merik vállalni a vágyaikat az emberek. A női biszexualitással szemben eléggé elfogadó a társadalom többsége.
2020. jún. 8. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az a nőtípus, aki neked bejön, ilyen beállítottságú, és ezért látod ezt magad körül. Én a magam részéről nem gondolok semmi rosszat a melegekről, leszbikusokról, de őszintén engem undorít a gondolat, hogy egy nővel bármilyen szempontból is intim viszonyba kerüljek. Csókolózni sem tudtam nővel soha, pedig kamaszként az összes barátnőm nagyokat smárolt körülöttem, de engem az istenért nem tudtak rávenni, akármennyi vodka-narancsot ittam előzőleg. Szóval nem él minden nőben leszbikus, csak azokban, akikkel te találkoztál. Amúgy egyetértek a #2 válaszolóval, ma már elég nyitott a világ ahhoz, hogy ezt fel merjék vállalni, lehet ezért tűnik többnek a leszbikusok/kíváncsiskodók száma, mint mondjuk 10-20 évvel ezelőtt.
2020. jún. 8. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többsége nem 100%-ban hetero- vagy homoszexuális, hanem valahol a kettő között helyezkedik el, van aki az egyik oldalhoz, valaki a másik oldalhoz van közelebb: [link]
2020. jún. 8. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden nőben egész biztosan nem, de sok nőt érdekli.

Egy leszbikus :)

2020. jún. 8. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:33

Másképp én sem fogalmazhattam volna, teljesen igazad van!

Adom a válaszod!

Leszbikus

2020. jún. 8. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:
12%
És vajon minden leszbikusban ott él egy nő? 🧐
2020. jún. 9. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nemm
2020. jún. 15. 05:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!