Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor jött rá hogy a saját neméhez is vonzódik?
Hogy éltették meg ezt a tudatot? Menyi időbe telt elfogadni ezt magatokba?
L
Hát úgy 8 és 17 között kb, nem volt egyértelmű ráismerés, lassú folyamatként jellemezném.
17-18 évesen már magamnak megneveztem a dolgokat de coming out csak két év múlva volt
30/N
13-14 évesen figyeltem fel a lányokra, milyen szép testük van. Erotikusan fantáziáltam barátnőimről. Nem okozott különösebb traumát, egyből értettem a helyzetet. 16 évesen már tudatosan ismerkedtem lányokkal.
Nem volt egyszer sem coming out, személy szerint hülyeségnek tartom. A szexuális érdeklődésemmel nem akarok senkit fárasztani, megmondom őszintén, engem sem túlzottan érdekel, más mire gerjed. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával.
Utólag visszagondolva már egészen kicsikén, általános iskolásként is tetszettek a lányok. De amikor tényleg tudatosult is bennem az a középiskolás időszak volt. Kezdeményezni csak az utóbbi 1.5 évben mertem és akartam igazán a lányoknál. Sokkalta nagyobb vágyat éreztem akkor, ill. most is a nők iránt, mint korábban. Nem csak szexuálisan, érzelmi szinten is.
Régebben csak az aktuális páromnak mondtam. Nem is hiszem, hogy másnak is tudnia kellett volna. Most is csak azok tudják, akik esetleg szemtanúi voltak valami olyannak.
Régebben talán kicsit szégyelltem, főleg a család, barátnők esetleges reakciója miatt, de ma már egyáltalán nem. Ilyen vagyok ha tetszik valakinek, ha nem.
26N
13-14 évesen jöttem rá, 16 éves koromban fogadtam el és coming outoltam.
18/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!