Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Komoly kapcsolat vs kaland,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolat vs kaland, melyikre vágysz most jelenleg? (leszbikus kérdés)

Figyelt kérdés

2020. máj. 24. 21:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Komoly kapcsolatban vagyok. Barátságból lett kapcsolat. Demiszexuális vagyok. Sosem tudtam elképzelni magam sem extrás kapcsolatokban, sem egyéjszakásokban. Pár buliban részegen smároltam lányokkal (próbáltam rávenni magam, hogy egy kicsit "vagányabb" legyek), de már attól is mocskosnak éreztem magam, nem tud jólesni egy idegen, nem kívánom. Csak akkor tudom odaadni magam egy nőnek, ha ismerjük egymás lelkét, és megbízom benne. Mindig az volt, ha rövid ismeretség után képeket küldözgetett egy lány vagy azt mondta, hogy szexi, kívánatos vagyok, szinte tárgynak éreztem magam. Hogyan kívánhat ha nem is ismer? 😁 Sosem értettem ezt, de tudom, hogy mindenkinek más az igénye.

20/L

2020. máj. 28. 20:00
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Komoly kapcsolatra egy bizonyossal,de együtt is szeretnék vele élni nálam!(:
2020. máj. 29. 09:46
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Jelen helyzetben inkább a barátság extrákkal felé hajlok. Egyébként inkább komoly kapcsolat parti vagyok.

26N

2020. jún. 3. 21:52
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó Welness jó lenne közösen.
2020. jún. 4. 19:50
 15/28 anonim ***** válasza:
77%
Vagy barátság extrákkal kapcsolatra, vagy egy kalandra is kapható lennék. A komoly dolgok nem nekem valók.
2020. jún. 6. 23:53
 16/28 anonim ***** válasza:
50%

Barátság extrákkal.

Ismerek egy leszbikus lányt, és tudom, hogy nem bírnám elviselni hosszú távon magam mellett, viszont tapasztalt, és szívesen kipróbálnám vele magam párszor.

18/L/bi

2020. jún. 15. 14:59
 17/28 anonim ***** válasza:
Mindkettőre igazából most bármelyik jól jönne 🙄😅
2020. jún. 16. 06:44
 18/28 anonim ***** válasza:
49%
Barátság extrákkal, vagy csak sz#x.
2020. jún. 16. 14:12
 19/28 anonim ***** válasza:
Na komolyan mit szeretnél.
2020. jún. 16. 22:29
 20/28 anonim ***** válasza:
Elso kizart, masik ketto opcio johet(ne) :) nyilvan az elso opcio talal meg folyton
2020. júl. 31. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!