Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezbik, ti miért vagytok lezbik?
Nem tudod törölni a kérdést. Nincs ilyen opció az oldalon.
Én nem a helyesírásod miatt hülyéztelek le, van akinek nem megy, ez van.
Én azért hülyéztelek le, mert amit írtál, annak köze sincs a leszbikussághoz, de kb az élethez sem.
Tegyük fel, hogy nem vagy troll. A homoszexualitás nem úgy működik, hogy megfenyeget, megerőszakol és megbánt egy ember, és ezért szexuális beállítottságot váltasz.
Leszbikus vagyok, mert így születtem. Már 3-4 éves koromban is a női mese karakterekért rajongtam, az anyukámat sokkal, de sokkal szebbnek láttam és "szerelmes" voltam belé (valami olyasmi hülyeség ez, minthogy a kislányok első szerelme az apukájuk, csak leszbikus verzióban, i guess), az oviban is az egyik óvónőmért odáig voltam, 3.-os koromban lett először legjobb barátnőm és rengetegszer gondoltam arra, hogy milyen jó lenne megcsókolni, mint apa anyát, és még sok-sok ilyen emlék bármilyen korból.
Szóval ez egyáltalán nem olyan, hogy ez meg az történt és ezért lettem leszbi, vagyis magamon úgy tapasztalom, hogy ez egyáltalán nem így működik, de az előző válaszolók is ezt erősítik meg.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!