Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ti sosem vágytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti sosem vágytok behatolásra?

Figyelt kérdés

Meleg srácként sokszor eltűnődtem már ezen a kérdésen. Ugye férfiként annyiban szerencsénk van, hogy van egy testnyílásunk, ami pótolja a puncit, viszont csajoknak ugye nincs egy olyan kitüremkedő szervük, ami pótolná a farkat.

Ti vágytok egyáltalán a behatolásra, vagy más jelenti az élvezet forrását?

2018. dec. 25. 11:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
kéz? kettő is van nekik vibrátor szintén.
2018. dec. 25. 11:09
 2/22 A kérdező kommentje:
Jó, de a kéz az nem egy erogén zóna. :D Pasiknál a végbél meg a prosztata viszont az.
2018. dec. 25. 11:12
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
Már van olyan felcsatolhatós ami két végü. Szoval mind a két fél élvezheti. Viszont egy leszbikus kapcsolatban az a legfontosabb hogy jol teljesits és a partnernek legyen jó. Én személy szerint megelégszem az ügyes kézjátékkal. Meg én is szeretem adni mert nagyon jo érzes érezni az ujjaimmal ahogy élvezi a partnerem amit csinálok. Meg fel is izgat sok esetben sőt inkább mindig. Szóval nem hiszem hogy konkrét pénisz általi behatolás kellene az élvezet eléréséhez vagy pénisz lenne az egyetlen es jó élvezeti forrás. A kitüremkedő szervünk az ujjunk meg valakinek a játékszer mint pótlásra van igénye.
2018. dec. 25. 11:22
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

A kez nem erogen zona???

Ha hozzaerek a parom puncijahoz vagy megcsokolja az ujjaimat, rogton benedvesedek. Akkor ezek szerint csak en elvezem az ilyesmit? :O

Teny hogy nem nemi szerv, de attol meg nekem kielegito, ha azzal erhetek a paromhoz.

2018. dec. 25. 11:51
 5/22 anonim ***** válasza:
89%

Akkor egy kis női anatómia:

A lányok nem a ki be huzogatástól élveznek el hanem a csiklóizgatástól. Több idegvégződés található ott mint a péniszben. Hüvelyi orgazmusa (amihez pénisz vagy kéz kell) a lányok többségének nincs, plusz nem is olyan intenzív mint a csiklói.(amihez pénisz nem kell csak ujjak vagy száj, és a hetero kapcsolatokban előfordul hogy a pasik nem fordítanak rá elegendő figyelmet mert ott a péniszen van a hangsúly.)

De ha valaki nagyon vágyna a behatolásra, akkor ez nem olyan dolog amit valamilyen eszközzel ne lehetne megoldani. De nagyon ritka hogy a lányok bármit használnának a saját ujjaikon és nyélvükön kívül, ami szerintem elég sokatmondó.

2018. dec. 25. 11:58
 6/22 A kérdező kommentje:
Szóval a csikló a lényeg. Hát női anatómiában nem igazán vagyok otthon. :D
2018. dec. 25. 12:43
 7/22 anonim ***** válasza:
86%
Semmi gond azért írtam le. :DDD
2018. dec. 25. 13:13
 8/22 anonim ***** válasza:
15%

legalább ne terjeszd a hülyeséged jóóó

1. a lányok/nők elélveznek a ki-be húzogatástól is ha a férfi nem ész nélkül csinálja hanem lassan és mély lökésekkel

2. a csikló csak egy opció a sok közül ahol izgatva őket elélvezhetnek...

3. igen ezt végre tudod h a csiklóban 8e idegvégződés van amíg a pénisz makkján csak kb a fele ...

4. bármelyik nőnek lehet G pont orgazmusa ... azaz hüvelyi

5. a G ponti orgazmus erősebb hosszabb és intenzívebb mint a csiklói

6. a nők sokfajta dolgot használhatnak behatolásra :) kéz, pénisz, és kb 30e féle segédeszköz van rá de sokan egyszerű használati tárgyakat használnak ...

amúgy vágynak rá ha a partnert megfelelő ...!

2018. dec. 25. 13:27
 9/22 anonim ***** válasza:
87%

1.Tévedsz sajnos a lányok nagy része nem élvez el ettől, az más dolog hogy eljátszák.

2. Igen egy opció a sok közül, itt nem erről van szó hanem hogy a legegyszerűbb, legélvezetesebb és a nők nagyrészének így van rendszeresen orgazmusa. A női orgazmus fő forrása és nem kell hozzá pénisz itt erről van szó, ez volt a kérdés.

3. Igen a csiklóban több idegvégződés van mint a péniszben, és sokkal több mint az egész hüvelyben. Ebből kifolyólag szerinted melyik okoz nagyobb élvezetet a csikló vagy a hüvely izgatása?

4. A nők nagyrésze képtelen rá, ezzel vitatkozhatsz de ez tény. Még ha képes is rá, nem sikerül az esetek nagyrészében.

5. Nem intenzívebb ez hatalmas nagy hülyeség. Nő vagyok csak tudom. :D És a többi nő is egyet ért szerintem.

6. Igen sok mindent használhatnak behatolásra ugyanezt mondtam. De általában a leszbikusok nem használnak ilyen dolgokat behatolásra , péniszt ugye nem kell magyaráznom hogy miért nem. És meg is vannak nélküle, a kérdésre válaszolva.

2018. dec. 25. 13:41
 10/22 A kérdező kommentje:
Azért a segédeszköz nem az igazi, nekem se ugyanaz egy fleshjackbe élvezni, mint valaki seggébe. :)
2018. dec. 25. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!