Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti sosem vágytok behatolásra?
Meleg srácként sokszor eltűnődtem már ezen a kérdésen. Ugye férfiként annyiban szerencsénk van, hogy van egy testnyílásunk, ami pótolja a puncit, viszont csajoknak ugye nincs egy olyan kitüremkedő szervük, ami pótolná a farkat.
Ti vágytok egyáltalán a behatolásra, vagy más jelenti az élvezet forrását?
A kez nem erogen zona???
Ha hozzaerek a parom puncijahoz vagy megcsokolja az ujjaimat, rogton benedvesedek. Akkor ezek szerint csak en elvezem az ilyesmit? :O
Teny hogy nem nemi szerv, de attol meg nekem kielegito, ha azzal erhetek a paromhoz.
Akkor egy kis női anatómia:
A lányok nem a ki be huzogatástól élveznek el hanem a csiklóizgatástól. Több idegvégződés található ott mint a péniszben. Hüvelyi orgazmusa (amihez pénisz vagy kéz kell) a lányok többségének nincs, plusz nem is olyan intenzív mint a csiklói.(amihez pénisz nem kell csak ujjak vagy száj, és a hetero kapcsolatokban előfordul hogy a pasik nem fordítanak rá elegendő figyelmet mert ott a péniszen van a hangsúly.)
De ha valaki nagyon vágyna a behatolásra, akkor ez nem olyan dolog amit valamilyen eszközzel ne lehetne megoldani. De nagyon ritka hogy a lányok bármit használnának a saját ujjaikon és nyélvükön kívül, ami szerintem elég sokatmondó.
legalább ne terjeszd a hülyeséged jóóó
1. a lányok/nők elélveznek a ki-be húzogatástól is ha a férfi nem ész nélkül csinálja hanem lassan és mély lökésekkel
2. a csikló csak egy opció a sok közül ahol izgatva őket elélvezhetnek...
3. igen ezt végre tudod h a csiklóban 8e idegvégződés van amíg a pénisz makkján csak kb a fele ...
4. bármelyik nőnek lehet G pont orgazmusa ... azaz hüvelyi
5. a G ponti orgazmus erősebb hosszabb és intenzívebb mint a csiklói
6. a nők sokfajta dolgot használhatnak behatolásra :) kéz, pénisz, és kb 30e féle segédeszköz van rá de sokan egyszerű használati tárgyakat használnak ...
amúgy vágynak rá ha a partnert megfelelő ...!
1.Tévedsz sajnos a lányok nagy része nem élvez el ettől, az más dolog hogy eljátszák.
2. Igen egy opció a sok közül, itt nem erről van szó hanem hogy a legegyszerűbb, legélvezetesebb és a nők nagyrészének így van rendszeresen orgazmusa. A női orgazmus fő forrása és nem kell hozzá pénisz itt erről van szó, ez volt a kérdés.
3. Igen a csiklóban több idegvégződés van mint a péniszben, és sokkal több mint az egész hüvelyben. Ebből kifolyólag szerinted melyik okoz nagyobb élvezetet a csikló vagy a hüvely izgatása?
4. A nők nagyrésze képtelen rá, ezzel vitatkozhatsz de ez tény. Még ha képes is rá, nem sikerül az esetek nagyrészében.
5. Nem intenzívebb ez hatalmas nagy hülyeség. Nő vagyok csak tudom. :D És a többi nő is egyet ért szerintem.
6. Igen sok mindent használhatnak behatolásra ugyanezt mondtam. De általában a leszbikusok nem használnak ilyen dolgokat behatolásra , péniszt ugye nem kell magyaráznom hogy miért nem. És meg is vannak nélküle, a kérdésre válaszolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!