Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi tetszik jobban? Ha dominánsabb a másik fél vagy ha ti lehettek dominánsabbak az ágyban?
Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 20:35
11/18 anonim válasza:
8as! Nem biztos hogy hapsi! Nem azt kérdezte ki a férfi meg a nő. Egy hetero kapcsolatban is lehet a nő a dominánsabb manapság simán. Persze egyenrangúak vagyunk de a dominánsság egy személyiségjegy, nem hiába van ez a top/bottom kifejezés, valaki úgyis határozottab lesz nem a neméből de a személyiségéből kifolyóan. A kérdés pl tök jogos, mindenki mást szeret
12/18 A kérdező kommentje:
Így igaz, nőként tettem fel a kérdést. Ráadásul leszbikusként. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2020. máj. 22. 00:21
13/18 anonim válasza:
Dominálni szeretek az életben és az ágyban is, de ez nem azt jelenti hogy mindig erre vágyom.Partnerként is kezelem a másikat sokszor, csak azt nem szeretem ha le akarnak dominálni.
14/18 anonim válasza:
Nálunk a párom a domináns, szexben is ő a kezdeményezőbb. Én meg hagyom magam, és viszonzom. De olyan jó, hogy amikor hazaérek a nyakamba ugrik, szorosan magához ölel, és csókol. De közben a keze már el is kalandozik.
16/18 anonim válasza:
Én kifejezetten,ha ő a dominánsabb. L(bi)
18/18 anonim válasza:
Többnyire azt szeretem,ha a másik fél dominál,az ágyban legalábbis mindenképp,egyébként partner,és hangulat függő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!