Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Veletek volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Veletek volt olyan hogy egy pasi tudta hogy leszbikusok vagytok de kikezdett veletek?

Figyelt kérdés

2020. máj. 20. 01:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor felszólalnék a másik oldalról, mint férfi.

Először el kell mondanom, hogy távol álljon tőlem például az ilyesmi:

„ "Azért vagy leszbi, mert még nem volt dolgod igazi férfivel! Majd én! " ”

Ez alacsony EQ és IQ párosítás nagyszerű eredménye. Soha nem volt kenyerem az ilyen kivagyi, hímsoviniszta bullshit.

Támogatom a melegházasságot, az örökbefogásról is rendszeresen vitázok ismerősökkel vagy kommentelőkkel a neten. Tiszteletben tartom mindenki szexuális orientációját. DE.

De tavaly szerelmes lettem egy lányba. Pillangók a gyomromban, objektív ítélőképesség teljes megborulása, nagyfokú boldogságérzet ha csak meghallom a nevetését vagy meglátom a mosolyát.

Jóban voltunk, jókat beszélgettünk. Vettem a bátorságot és randira hívtam. Ekkora tudtam meg, hogy barátnője van. Ezzel a dologgal nincs mit tenni. Foglalt emberre nem nyomulunk. Ez egyértelmű. Azonban az már kevésbé volt egyértelmű, hogy akkor most leszbikus, biszexuális vagy pánszexuális-e. Voltak apróbb jelek, mint például adott férfi színész külsejére tett megjegyzés stb. Bíztam benne, hogy a három közül nem a leszbikus lesz a megoldás. Ugyanis szakítottak. Bizonyos idő elteltével újfent megpróbáltam randira hívni. Örömmel rábólintott. A világ legboldogabb embere voltam, tökéletes randit szerettem volna, hogy nagyon jól érezze magát. Minden jól is ment. Aztán mikor kihátrált ebből az egészből a nemem nem elhanyagolható indokként szerepelt. Nem szerette volna, ha bizonytalanságra kapcsolatot épít. Nem volt biztos magában engem és nemem illetően.

Az a baj, hogy én a mai napig elgyengülök a közelében. Szeretném tiszteletben tartani a szexualitását, de hiányzik a társasága. Kiváltképp rosszul élem meg az egészet. És félek, hogy zavaró számára, hogy görcsösen keresem a közelségét.

Szóval lányok, ne menjetek bele az általánosításokba. Nem minden férfinek ugyanaz a háttérsztorija ilyesmi esetben. Nem mindenki nyomul kanos proli módon. És nem mindenki csak baszni akar.

2021. febr. 23. 01:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, nem általánosítunk, tudjuk hogy vannak normális pasik is, de sajnos sok a rossz tapasztalat mert néhány srác tényleg - “Azért vagy leszbi, mert még nem volt dolgod igazi férfivel! Majd én!” - ezen a szinten van.

Az a lányt meg felejtsd el. Nekem is volt ilyen biszex barátnőm, csak ő a pasikhoz vonzódott jobban. Tudom hogy nehéz, de tedd túl magad rajta, vagy te fogsz még jobban sérülni.

2021. febr. 23. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!