Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom ennyi idő után?
Jaj drágám...ilyet én is átéltem. Ugyanezt szinte, szexuálisan én sem vonzódtam hozzá és kapcsolatot se tudtam vele elképzelni, viszont nálam a gyűlölet is képbe jött és az is,hogy sokkal rosszabb volt hosszabb távon, ha találkoztunk,mintha abban kellett volna csalódnom, hogy ,,ma se láttam". Így könnyebb volt az elengedés...
Gondolom a tiéd is hetero...
Elhiszem, hogy nehéz az elengedés,de muszáj lesz. Hidd el neked is jobb lesz. Ha máshogy nem,menj el egy pszichológushoz,mert lehet apuddal vagy anyuddal kapcsolatosan van valami. Gondolok itt komplexusra például.
Ezt nem bajnak nevezném, ne így fogd fel. Először is velem is történt ilyen szinte bele is betegedtem amikor elballagtam. Később olyan 2év után elfelejtettem mert lépnem kellett és jól tettem. Sok időt pocsékoltam el azért mert "rajongtam" a tanáromért. Ami miatt ez kialakulhatott az a törődés és szeretethiány miatt lehetett hiszen egy tanár nem csak a tananyagot adja át hanem szociálisan is próbálja a tanítványait egyengetni. Sok idő volt mire ezt elfogadtam de csak akkor tudsz túllépni rajta és a fantáziádban kialakult képet elengeded és a jövőre koncentrálsz.
Van az a mondás amit nagyon utáltam de igaz: Aki nyavalyog, de nem változtat, annak nem fáj eléggé." - Dr Bubó... szellemes nem?.. minden esetre ehhez te kellesz illetve neked kell akarnod változtatni ezen!
Hallod, nálam is pont ez a helyzet. Szinte szó szerint. Gimis tanárnő, 4 éve végeztem én is. Csak nekem már gimnázium első évében feltűnt, hogy
Lehet, hogy ugyanarról a tanárnőről van szó? Milyen szakos, melyik városban? Ha magyar-angolos és fehérvári, akkor ő az enyém és nem adom :D
22/L
Szia! Kísértetiesen hasonlóan éreztem egy gimnáziumi tanárnőm iránt. Először én sem hová tenni, hogy ez szerelem, ragaszkodás, rajongás, vagy mi. 6 évig küszködtem az érzéssel és vele, de még ma is jó szívvel, szeretettel gondolok rá.
Írtad, hogy miatta nem nagyon tudsz észrevenni másokat és ez meggátol a továbblépésben. Paradox, de ha jön valaki más, segíteni fog elfeledtetni. Tudom, hogy ezt most nehéz elképzelni, de lesznek még különleges emberek az életedben, akik ennyire meg fognak majd mozgatni belülről.
Nekem a mostani barátnőm ez a személy, egy éve vagyok vele.
Ha szeretnél bővebben beszélgetni erről, írj!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!