Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e valami bajom?
Nem kerül pisi a szádba ,ha erre vagy kíváncsi.
Én nem nyalnám ki fürdés előtt!
Ez már mekkora!
Azért nem aggódik, hogy a barátnője mérgezi magát,
attól viszont falnak megy, hogy neki bármi baja is lehet...
A kis díszpéldány!
figyelj csak 4-es:
1., Te nem ismered a barátnőmet és nem tudod, hogy milyen típusú ember. nem tudod, hogy egy makacs és saját véleményében roppant nehezen befolyásolható nő.
2., Ki a faszom vagy Te hogy ítélkezz felettem? Feltettem egy szimpla kérdést, amiben szerintem semmi rosszindulat nincs. Szimplán elgondolkoztam ezen a dolgon és gondoltam megkérdezem, de ebbe a tetves világba már azt sem lehet, mert tele van ilyen szutykokkal mint te.
De azért élvezed, hogy csupaszon dugdoshatod a micsodádat, nem? ;)
Nincs az a makacs nő a földön, aki a világ legelavultabb gyógyszerével mérgezné magát, ha nincs rá oka.
Ha nem lenne szex, vagy nem mennél bele csak óvszerrel annak ellenére, hogy bogyót szed... előbb-utóbb letenne róla.
Egyébként pont ugyanannyira mérgez téged, mint a világ férfilakosságát és az összes tablettát nem szedő nőt a Földön.
A hormonokat ugyanis nem szűrik ki a vízből.
Így pólyás korod óta iszod azokat a hormonokat, amik a vizelettel kerülnek az ivóvízbe.
Világméretű probléma. És amíg ennyien szedik, nem fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!