Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok,akik használtok dildót is az önkielégítéshez!Nektek hány cm hosszú és hány cm vastag van?
Figyelt kérdés
Létezik olyan,hogy bizonyos vastagságot már sosem tud valaki befogadni?Még akkor is,ha nem extrém vastag? :D2020. máj. 16. 22:50
11/15 anonim válasza:
Es ebben mi olyan erdekfeszito? Legyszives mondd mar el mit szamit, csak hogy ertsem, mi ertelme a kerdesnek
12/15 A kérdező kommentje:
Nem kell offolgatni.Ha nem válaszoltak,nem válaszoltak.De nehogy már magyarázkodjak egy idegennek miért érdekel valami,amiről éppen kiírtam egy kérdést.De akkor írogass már ilyet mások kérdéséhez is,őket vajon miért érdekli az,amit kérdeznek.Pff.🙄
2020. máj. 18. 21:39
14/15 anonim válasza:
Dögöljekmeg ha nem pasi a kérdező...
Nekik ilyen piszkos a fantáziájuk, mert úgy gondolják, hogy mi használunk dildót...
Nekem speciel nincs rá szükségem, nem is érdekel, de nem is élvezem!
Egy leszbikus
15/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor bizony halál várhatna rád...😀😀😀
Nekem pl szükségem van rá.95%-ban még elélvezni sem tudok dildó+csiklódörzsölés vagy vibrátorral való ingerlés nélkül.😓
2020. máj. 22. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!