Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran naponta/hetente jártok ebbe a kategóriába nézelődni?
Én pl soha nem privát üzenetezek, barátnőm is van, de mégis jó ide jönni olvasgatni, esetleg segíteni másoknak, tapasztalatokat megismerni . ☺️
Pl én ezt a kategóriát szeptember óta nézegetem, és nekem segített rájönni hogy nem vagyok egyedül, mégha van pár idegesítő ember is néha. Segített a dolgok megismerésében is.
Ti mit szerettek itt? Ki a “törzstag”? Miért jàrtok vissza? Miben segített nektek a kategória esetleg?
Csak szeretnék egy jó kis tapasztalat megosztást indítani itt 🙂
24bi
Unalmamban kezdtem el válaszolgatni az oldalon, körülbelül 2 hónapja. Amiben jó, az valóban az, hogy szívesen válaszolok bizonyos kérdésekre, ezzel segítve másokat; valamint, hogy sok új dolgot is megismerek ezáltal.
Sokszor kapok privátokat is; ezek többségére még válaszolok is(nem akarok ítélkezni senkiről egy üzenet alapján), ezek sokszor meghökkentenek, míg máskor egy kellemeset beszélgetek bizonyos személyekkel :)
Sok éve vagyok itt, barátaim és kapcsolatom is lett. Jó röhögni, meg jó tanácsot is adni. Trollok mindig vannak, elég idegesítő, de nem tudsz mit csinálni :D
Segített az elején nekem is, hogy tudtam nem vagyok egyedül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!