Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Gyakran naponta/hetente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran naponta/hetente jártok ebbe a kategóriába nézelődni?

Figyelt kérdés

Én pl soha nem privát üzenetezek, barátnőm is van, de mégis jó ide jönni olvasgatni, esetleg segíteni másoknak, tapasztalatokat megismerni . ☺️

Pl én ezt a kategóriát szeptember óta nézegetem, és nekem segített rájönni hogy nem vagyok egyedül, mégha van pár idegesítő ember is néha. Segített a dolgok megismerésében is.

Ti mit szerettek itt? Ki a “törzstag”? Miért jàrtok vissza? Miben segített nektek a kategória esetleg?

Csak szeretnék egy jó kis tapasztalat megosztást indítani itt 🙂

24bi

2020. máj. 16. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Segít feldolgozni az élményeimet és látva a többi ember szokatlan dolgait rájövök, hogy nem is vagyok annnnnnnyira fura, csak egy kicsit
2020. máj. 16. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Unalmamban kezdtem el válaszolgatni az oldalon, körülbelül 2 hónapja. Amiben jó, az valóban az, hogy szívesen válaszolok bizonyos kérdésekre, ezzel segítve másokat; valamint, hogy sok új dolgot is megismerek ezáltal.

Sokszor kapok privátokat is; ezek többségére még válaszolok is(nem akarok ítélkezni senkiről egy üzenet alapján), ezek sokszor meghökkentenek, míg máskor egy kellemeset beszélgetek bizonyos személyekkel :)

2020. máj. 16. 14:11
 3/8 anonim válasza:
100%
Először vagyok itt tudatosan, de annyit mosolygok, hogy ezentúl ha rossz kedvem van biztos idelátogatok!:)
2020. máj. 16. 15:58
 4/8 Bandi1398 ***** válasza:
100%
Én is nemrég kezdtem ezt a kategóriát nézni. Sokat segített nekem is. Itt feltehetem a kérdéseimet és rájövök hogy más is van hasonló helyzet. Illetve egy adott kérdésről leírhatom a véleményemet vagy elmondhatom a tapasztalatomat és még akár segíthetek is ezzel.
2020. máj. 16. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta itt ragadtam. Sose írok ki kérdést, csak válasz és privát. Magam szórakoztatása miatt illetve embereket analizálok.
2020. máj. 16. 18:25
 6/8 *Felhasználói név ***** válasza:
100%

Sok éve vagyok itt, barátaim és kapcsolatom is lett. Jó röhögni, meg jó tanácsot is adni. Trollok mindig vannak, elég idegesítő, de nem tudsz mit csinálni :D

Segített az elején nekem is, hogy tudtam nem vagyok egyedül

2020. máj. 17. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is segített abban, hogy nem vagyok egyedül, más fórumot ilyen témában nem is nagyon találtam. Jó olvasgatni ki mit gondol egyes témákról és, hogy másoknak is vannak hasonló problémái, nem csak nekem. Változó, hogy milyen gyakran szoktam idejönni.
2020. máj. 17. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Én inkább kérdéseket írok de ha valahol tudok választ adni akkor megteszem mert segítek más embereken anoním módon. De általában csak olvasgatom a kérdéseket és válaszokat
2020. máj. 17. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!