Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A HER nevű társkeresőnek van webes formája is vagy csak telefonos applikáció?Mutassa meg valaki,ha van.
Az én érdeklődésemet is sikeresen felkeltette az alkalmazás:)
Akinek van bármilyen tapasztalata, az kérem ossza meg.
Szerintem csak mobilos alkalmazás. Nekem azért tetszett mert folyamatosan szűri a kamuprofilokat és a pasikat. Ha komolyabbak a szándékaid es nem vagy lusta sok mindent elárul a profilod. Pl vallás/állatok/akarsz e gyereket/pontos szexuális beállítottság. Azt vettem észre , hogy ellentétben a tinderrel,mivel ez nem annyira ismert nincsenek nagyon rajta olyan lányok akik csak egyszer kiprópálnák, vagy párok akik él a pasi rávette a csajt hogy vegyenek be harmadiknak, ami számomra nagyon felüdítő volt. Valóban sok külföldi van. Én találkoztam róla szlovén csajszival, de azért magyarok is vannak rajta és igényesebbek. Én is próbálom promózni jó lenne ha többen akadnának rá és így több lene a választék. Én a kínálatban abszolút pozitívan csalódtam. Én a második csajjal akivel elkezdtem társalogni már majd fél éve együtt vagyok, igaz ő szlovák de nem bánjuk. Egy másik barátnőm akinek ajánlottam egy hónap alatt szintén talált párt, én azt hiszem komolyabbak a szándékok mint a tinderen. Persze ez nem szentírás, hogy rövid időn belül találsz valakit, de ha akarsz párt akkor menned kell az árral. Ha nem tetszik max pár hét múlva letörlöd, nem a vilàg vége. Próbáld ki 😉😉
24/Bi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!