Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni a szex előtti "szorongást"?
A legelső,lánnyal való 'komolyabb'kapcsolatom óta van ez.(Hozzá kell tennem,nem volt túl sok tapasztalatom,sőt...)
Folyton azt sulykolta belém,a létező összes módon,h béna,sz*r vagyok,stb...
S azóta,Mikor szexre került volna/kerülne a sor,teljesen leblokkolok.
Valami Tanács?
30/L
Ha találsz/találtál valakit, akinek ezt elmondhatod, akkor ő tud ebben segíteni, na meg persze az idő. Amit a 7-es mond, az is igaz. Egyébként is, mindenki máshogy szereti a dolgokat, kommunikáció nagyon fontos, nem tudod elrontani, ha megbeszélitek!
Tudom, hogy mondani könnyű így, de ne félj "hibázni" (valójában nem igazán hiba, csak nincs még tapasztalatod :)), az kell ahhoz, hogy jobb legyél.
Jézusom
El se tudom képzelni milyen ember az ilyen aki igy terrorizalja degradalja a másikat
Megfelelő partnerrel, sok beszélgetéssel, megértésel, türelemmel, idővel.
Ha sok ideig nem találkozom a szerelmemmel,.. ha eljön az ideje az együttlétnek érzem h szegyelőssebb vagyok, érzem a szorongást, meg vagyok feszülve...
Ő ismer már, meg játszani se tudom magam akkor. Tudja h mi nem esik akkor jól, bár nem érti,
ekkor inkább kérem h jobban bujjon hozzám. És csak úgy tudok elazulni🤗🤗🤗❤️
Olyan ember,aki hazugságokra építi az életét,végtelenül gerinctelen,és aki azt mutatja h az egója az egekben,közbe megsehol semmi.A saját nyomorát vetíti ki másra.
Ha ezt előbb tudtam volna,h milyen...túlzottan elvakított.
Köszönöm a tanácsokat.
(:
Az exed jó nagy barom lehet.
Nem Te vagy béna, ő nem tudott kommunikálni.
Ha megtalálod az igazit, akit igazán érdekli, hogy boldog legyél és még türelmes, megértő is,akkor segíteni fog a leblokkolásodon.
Írásodból értelmes, édes nő lehetsz.
32/L
Igen,van benne valami,amit mondasz.
Egyébként sem volt egyszerű eset,jobb,hogy már abszolút nem részese az életemnek.
Remélem,h létezik ilyen.^^
Nos,én nem tudok ez ügyben nyilatkozni,már csak azért sem,mert-sokan azt mondják-rettentő önképpel rendelkezem,és szöges ellentétét látom annak,amit mások,de köszönöm,igazán kedves vagy. (:
Hogy érted azt, hogy rettentő önképpel rendelkezel?
Azt ne mond, hogy nem látsz magadban jó tulajdonságot.
32/L
Látni látok,csak pl annak is a "hátrányain" vagyok fennakadva,vagy hogy is fogalmazzak.
Szóval kétszer se mondom,h nincs jó oldalam,vagy a külsőre vonatkozóan egy szörny volnék...leegyszerűsítve,zömében nem tetszik az,ami van,amit látok,teszek,semmi,ami én vagyok,DE aüin változtatni nem tudok,mert nem lehetséges,azzal meg kell tanuljak eg y ütt élni.
(:
Mi/mik azok amin nem tudsz változtatni, illetve szerinted nem lehet változtatni?
Vannak dolgok,amin nem tudunk változtatni, de nem is baj. Ettől vagyunk egyediek. Mindenki más, mindenkiben mást szeretünk. Valakinek ellenszenves, valakinek pont az ideálja.
Ha mindenki egyforma és hibátlan lenne, akkor nem tudnánk ideált felállítani, keresni, találni.
Hibátlan ember nincs, ezt ne feledd. :)
32/L
Hülyén hangzik,tudom.
Külsőleg többek közt ilyen a szemem,magasságom,vagy épp a testem/testfelépítésem...
Belsőleg meg olyan dolgok,amik 'szépek' meg 'jók',de a mai világban ezek okoznak a legtöbb fejtörést,mert kicseszettül visszaélnek vele.
Nem tudok a felsoroltakkal vitatkozni,tökéletesen leírtad a tényállást.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!