Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan lehet leküzdeni a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leküzdeni a szex előtti "szorongást"?

Figyelt kérdés

A legelső,lánnyal való 'komolyabb'kapcsolatom óta van ez.(Hozzá kell tennem,nem volt túl sok tapasztalatom,sőt...)

Folyton azt sulykolta belém,a létező összes módon,h béna,sz*r vagyok,stb...

S azóta,Mikor szexre került volna/kerülne a sor,teljesen leblokkolok.

Valami Tanács?

30/L

2020. máj. 11. 10:08
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
13%
én ilyen kérdéseket 13 évesen az első kétnapos osztálykirándulás előtt tettem fel és nem 30 évesen. Eddig a Marson éltél vagy hol?
2020. máj. 11. 10:09
 2/27 anonim ***** válasza:
77%
Ha tényleg ezt sulykolta beléd és nem te értetted félre akkor a te hibád hogy ennyiszer vele voltál. Amúgy valószínűleg idővel elmúlik magától.
2020. máj. 11. 10:13
 3/27 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon valószínű hogy nem vagytok egymáshoz valók, ha ilyen dolgokat sulykol beléd. Egyébként két lány közötti "szex" - ben hogy lehet leblokkolni?
2020. máj. 11. 10:16
 4/27 anonim ***** válasza:
28%
Nem lány a 30, hanem nő!
2020. máj. 11. 10:38
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Két pohár bor
2020. máj. 11. 10:54
 6/27 A kérdező kommentje:

Ehhh,hosszú,a lényeg h Nem,nem a Marson éltem eddig,csupán tizenX évig próbáltam nem tudomást venni a bennem kavargó,a környezetem által "abnormálisnak" titulált érzésekről,igyekeztem elnyomni magamban ezeket a dolgokat.Szégyen ide,vagy oda,Végül a huszas éveim közepén voltam együtt először úgy lánnyal.

A szóban forgó személy már X éve nem az életem része,de amiket mondott,kihatottak még a nemrég véget ért kapcsolatomra is.

Nem tudom,egyszerűen nem tudok kioffolni, leblokkolok.Mindig ez a "kevés vagyok","pancser vagyok" és társai dolog kattan be.

Egyébként köszönet a normális válaszokért.

2020. máj. 11. 10:58
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra gondolj, hogy milyen jo helyzetben vagy a fiukhoz képest. Semmi gond ha nem áll fel!:-) (Nyugodtan "szorongj" de ne blokkolj le, akármit is jelent az a te esetedben. Éld bele magad nagyon a csokolozásba és csak lassan haladj innen tovább, kivéve ha a partnered gyorsabb ütemet diktál.
2020. máj. 11. 11:01
 8/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm ^^
2020. máj. 11. 11:12
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az aktuális pároddal beszéld meg ezt az egészet. Én legalábbis így tennék, elmesélném neki mi volt régen, ami miatt szorongok.

Nem tudom, hogy te elmesélted-e neki, de ha nem akkor majd legközelebb, ha kapcsolatban leszel és szorongasz, akkor tedd meg.

2020. máj. 11. 12:08
 10/27 A kérdező kommentje:

Elmeséltem,mindent.

Igyekszem lefocizni magamban mindent,és kiiktatni minden negatívat,majd oldódni.

(:

2020. máj. 11. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!