Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményetek a Tinderről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Tinderről?

Figyelt kérdés
Van, akinek/akiknek bevált? Úgy veszem észre, hogy egyre kevesebb leszbikus lány van fent... A másik, hogy hiába húzok jobbra elég sok lányt, senkivel sem matchelek, vagyis nem tudok neki mégcsak írni sem. Engem pl. senki sem húzott még jobbra, vagy ezt azért nem látom, mert nem fizetek elő? Nem értem hogyan működik ez az app. Próbáltam már utána olvasni, elég kevés sikerrel.
2020. máj. 2. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

elég elkeseredettnek kell lenni ha tinder xd

lehet h nem tetszel nekik

fent jelzi ha van Match és homályosan mutatja szóval kilehet következtetni

nem kell előfizetni

de nagyon kevés jobbra huzást ad

elég tré azt használni

inkább keress direkt melegeknek csinált társkeresőt

2020. máj. 2. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem róla, hogy akadnak rajta érdekes emberek, akiket érdemes megismerni.

Viszont ez is egy "húspiac". Sok múlik azon, hogy milyen képet raksz fel magadról. Ha előnytelen az jóval csökkentheti az esélyeidet. Próbálj meg olyan képeket is feltölteni, amin épp csinálsz valamit, természetes vagy, esetleg kirándulsz valahol. Ez akár még jó beszéd téma is lehet kezdetben.

Fontos még, hogy ne sablon szöveggel indítsd a beszélgetést és ami még fontosabb (ha ezt még nem tetted meg) hogy állítsd be, hogy nőként csak nőket dobjon fel. Így csak azokat dobja fel majd neked, akik nőként nőket keresnek.

2020. máj. 3. 00:30
 3/5 anonim ***** válasza:
A HER nevű alkalmazás sokkal jobb. Miután a tinderről átváltottam 1.5 hónap után már barátnőm volt. Sokkal igényesebb!! A tindert nem bírnám már elviselni
2020. máj. 3. 02:00
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a netes társkeresők a legnehezebb útja az ismerkedésnek. Maximálisan a külsőségek dominálnak, testbeszéd kilőve, első benyomás eltorzulva, beszélgetni nem lehet. A 3-4 szavas csetből nagyon nehézkes bármilyen infóhoz hozzájutni.
2020. máj. 3. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér...
2020. máj. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!