Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, van köztetek olyan lány, aki se meleg buliba, se egyéb lmbt programra nem járnak, mégis sikeresen ismerkednek?
Én igazából először interneten szoktam beszélni az adott lánnyal (de elötte élőben is láttuk már egymást és köszönő viszonyban is vagyunk)
Hiszen van olyan lány akinek élőben ez nehezebben menne (pl bevallani hogy tényleg a lányokhoz vonzódik vagy még nem coming outolt a baráti társasága elött)
Utána mehet szép lassan a dolog, találkozások, ismerkedés stb.
Aztán meglátjuk mi alakulhat ki ebből 🙄 ennyi
Köszi a válaszokat!
Azt hiszem innen nem tudom meg mi az olyan lányok titka, akiket fentebb jellemeztem... :D
Nem járok és nem is jártam ilyen helyekre, elképesztően introvertált vagyok, nem ismerkedek társkeresőkön és mégis van barátnőm. Szerintem legtöbbünket az internet hozza össze, hiszen nincs a homlokunkra írva a szexualitásunk.
Én írni szoktam és az egyik olvasómmal hozott össze a véletlen 😂
A titok talán a szerencse, de szinte bárhol lehet ismerkedni, attől függ mennyire vagyunk rá nyitottak.
Jelen.
Sosem "csajoztam" sem buliban, sem neten, mindig személyesen ismerkedtem lányokkal - pontosabban mindig ők nyitottak felém először, sosem kerestem kifejezetten a kapcsolatokat.
Az elmúlt 7 évben volt 3 barátnőm (most is van, tehát ő a 4. ha úgy vesszük). Ez alatt az idő alatt összesen voltam maximum 3 hónapot szingli, de lehet sokat mondtam.
Egy hetero férfi kollégám szerint az lehet a titkom, hogy baromi jó a kisugárzásom, első ránézésre látszik rajtam, hogy egyszerre vagyok kemény és lágy, és egy egészséges szinten sz*rok mindenki véleményére. Ami a "hetero" lányoknak is imponáló. :D
Egyébként szerintem az sem mellékes, hogy eléggé fiús vagyok. Első látásra lehet tudni rólam, hogy a lányokhoz vonzódom.
Remélem ilyen választ vártál. :)
A húgom egy bicikliboltban dolgozik, és elég szép sikereket arat a hölgyek körében, akik bringát akarnak venni (a sportoló nők amúgy is fogékonyabbak a szebbik nemre). A saját számát adja meg nekik, hogy ezen lehet érdeklődni, aztán ha elad nekik egy biciklit, akkor felajánlja, hogy 30 napon belül házhoz megy javítani vagy karban tartani. Ha kihívják, hogy "fura hangja van a láncnak", vagy "akad a váltó", és a szerelésnél semmi hibát nem talál, akkor már tudja, hogy nyert ügye van, el lehet hívni a csajt egy közös biciklizésre, "mert egyedül unalmas, és senki sincs, aki eljönne velem". És mit ad isten, mindegyiküknek van kedve biciklizni. A húgom egy zseni, imádom. :)
Persze ott Hollandiában sokkal nyitottabbak az emberek, de szerintem idehaza is működne ez a módszer.
Meleg buliban vagy 3-szor voltam, és akkor sem ismerkedni, csak a haverjaimmal szórakozni, beszélgetni. Nem nézek ki fiúsan így nem is látják rajtam rögtön, nem ismerkedek interneten és élőben sem szólítok meg senkit, baromi introvertált vagyok. Mégis van párom :D Szerintem az a titkom, hogy nyíltan felvállalom magam az iskolában, baráti körökben. És ha feljön a szexualitás téma, akkor azért lehet érezni, hogy ki az aki elfogadó, illetve ki az aki egy kicsit több, kíváncsi is. Nagyon szeretek deep témákba belemenni, érzésekről beszélni, hallgatni másokat órákig. Ez nagyon szokott imponálni a nőknek, még a heteróknak is. :D Fura személyiségem van, és ezzel felkeltem az emberek érdeklődését, pedig ez nem áll igazából szándékomban. Nem tudnám megmondani, mit látnak bennem, de valamit biztos. :D
Páromat 7 éve ismerem, barátságból lett szerelem és egy éve vagyunk együtt. A türelem is fontos lehet. Tudni kell várni a jó dolgokra. :)
Valakinek lenne kedve esetleg beszélgetni/ismerkedni ?:)
Ha igen írjon bátran!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!