Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Kövezzetek meg, de fiú vagyok (biszex) és kíváncsi vagyok hogy egy leszbi lány milyen lányokat keres.2020. ápr. 22. 00:33
1/10 anonim válasza:
Te milyen pasikat keresel? Hát amilyen tetszik neki! Van akinek a nőies, másnak meg a butch típus - ahány ember annyiféle ízlés.
2/10 Eric Griffin válasza:
"Vöröset, nagy 3,14csával"
3/10 anonim válasza:
Nekem inkább a személyisége fontosabb. Legyen okos, vicces és legyen büszke arra, aki. A külső nálam annyira nem lényeges, persze nyilván legyen ápolt.
4/10 A kérdező kommentje:
lányok itt is van aki a nagy melleket vagy darázsderekúakat keresi vagy ez csak nálunk fiúknál van így?
2020. ápr. 22. 08:21
5/10 anonim válasza:
Én a fiúsakat, nem kell nekem nagy mell meg darázsderék, bár nem hátrány, ha van mit fogni.
6/10 anonim válasza:
Én fiús vagyok, és a lányosak tetszenek. Nem kellenek a nagy mellek nekem se, egyszerűen csak legyen igényes és nőies kisugárzása. Szeretem ha egy lányban tudok gyönyörködni és ő meg úgy érzi mellettem, mintha a fellegekben járna.
7/10 anonim válasza:
Én ismerek olyan leszbikust, akinek kifejezetten a nagy mellek voltak a zsánerei. Egyébként nálam nem szempont. Tetszenek a kicsi feszes, kemény bimbós mellek is, de ugyan úgy izgatónak találok egy lógosabbat is.
Darázs derék tetszik egy nőn, de az is nagyon bejön, ha sportosabb az alakja vagy ha kis fokhagyma popsija van. Inkább az összhatás a lényeg.
8/10 anonim válasza:
A nőies, szép arcú, vékony nők tetszenek.
9/10 anonim válasza:
A csúnyák, gyengéim a ronda és igénytelen nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!