Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hűségesek vagytok? (Kateg.! )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűségesek vagytok? (Kateg.! )

Figyelt kérdés
Csaltál már meg valakit? Csaltak már meg?
2020. ápr. 20. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem csaltak meg. És az fájt a legjobban, hogy fiúval. (Biszex volt a barátnőm.) [ETTŐL MÉG NEM ÍTÉLEM EL A BISUEXEKET] Csupán rosszabbul esett, mintha lánnyal csalt volna meg. Neki konkrétan a férfi nemi szerv hiányzott, amivel nem tudtam mit kezdeni. Azt mondta, ha leszbikus lenne, mindent megadhattam volna neki. Hát így jártam. Én sosem csalnék meg senkit. Inkább szakítanék, és az fájjon, mint az, hogy hozzáérek, miután máshoz értem órákkal azelőtt.
2020. ápr. 20. 12:38
 2/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Nem és nem.
2020. ápr. 20. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Csaltam.
2020. ápr. 20. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos 15 évi kapcsolatom ment tönkre egy megcsalás miatt. A barátnőm megcsalt egy másik lánnyal, én megtudtam de nem szóltam neki. Aztán egy céges bulin két kolléganő engem is belevitt e bűnbe, az kiderült és szakítás lett a vége.
2020. ápr. 20. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Nem csaltam meg semmelyik páromat és én úgy tudom, hogy engem sem csaltak meg. Úgy vélem, hogy gerinctelen dolog a megcsalás.
2020. ápr. 20. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Hűséges vagyok, és úgy vélem előbb szakítanék valakivel minthogy megcsaljam. Hogy megcsaltak-e már valaha, arról fogalmam sincs, lehet hogy igen, lehet hogy nem.
2020. ápr. 20. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint nem csalt meg az exbarátnőm, és én sem csaltam meg őt. (Nekem még csak ez az egy tapasztalatom volt)
2020. ápr. 20. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Voltam már megcsalt és rohadtul tud fájni.

Mint kiderült hogy pont azzal a fiúval aki miatt nrm kellett aggódnom. (biszex volt a lány) ezért akkor édesnek tűnt a bosszú ezért teljes részegség közepette lefeküdtem a legjobb barátnőjével 😅

2020. ápr. 21. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!