Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szexhiányom- és intimitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexhiányom- és intimitás hiányom miatt állandóan éhes vagyok, és zabálok! Mit lehet csinálni?!

Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 18:44
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
97%
Kevesebb kajàt tarthatsz otthon.
2020. ápr. 16. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Ne zabálj, szexelj.
2020. ápr. 16. 18:46
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem amiatt, hanem mert akaratgyenge vagy. Ne zabálj annyit.
2020. ápr. 16. 18:47
 4/10 A kérdező kommentje:

2:Hát ez az,hogy erre nincs lehetőség basszus,pont ez a baj!

3:Te ne írogass hülyeséget a kérdésemhez!!

2020. ápr. 16. 18:49
 5/10 A kérdező kommentje:
1:Szinte nincs itthon semmi,általában úgy rendelek valamit.De nem bírom megállni,hogy ne egyek,ha már eléggé éhes vagyok.
2020. ápr. 16. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
27%

Nem is annyira a szexhiány, inkább az intimitás hiánya nálam is megjelent. Kerek egy hónapja nem értem élőlényhez és csak képernyőn látok embert..

Az alvásminőségem is nagyon megromlott, 3-4 órákat töltöttem éberen éjszakánként, forgolódtam..

Tudom, hogy röhejesnek hangzik, de vettem egy guminőt, az valamelyet enyhítette a dolgot. Nem is az, hogy meg lehet dugni, mert amúgy arra nem nagy szám, sőt.. Viszont kicsit olyan, mintha lenne egy emberi élőlény a közelemben!

Kicsit sem kezdi ki az ember lelkét a magánzárka:D VOlt egy hajótörött aki egy labdára rajzolt arcot, hogy beszélgessen vele... Hát ez a modern otthoni hajótörés:D

2020. ápr. 16. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddz!
2020. ápr. 16. 20:08
 8/10 A kérdező kommentje:
8:Sokat mozgok heti szinten,szinte minden nap sportolok,de még így is híztam. :/
2020. ápr. 16. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Pótcselekvés, nézz sorozatot, tanulj olvass valamit, foglald el magad, vagy edz. Probalj meg kialakitani egy rendszert hogy mikor kelsz mit csinálsz kb delutan vagy mik azok a teendok amiket meg kell csinalnod. Én ha otthon vagyok, akkor regegel mosok, takaritok, főzök, ezekkel sok idő elmegy, vagy tanulok, vagy ha meg kell szerelni valamit a haznal vagy kinti munka akk azokat megcsinalom. Egyébként tök jo érzés rendbe tenni a környezetem, hasznosnak érzem magam. Legtöbbször nincs am ilyenekre időm, munka meg suli miatt aztan most elvezem a változást. A másik jo dolog amit meg lehez csinalni de azt inkabb este ajanlom, lakotarsakkal vagy csaladdal( akikkel együtt élsz) inni valamit, sört vagy amit szeretsz és beszelgetni hülyesegekrol.

23/L

2020. ápr. 18. 12:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Javítsd az életminőséged!

1. Ne foglalkozz másokkal olyan értelemben, ami boldogtalanná tesz. Például: nonstop pörgeted a facebookot, és azt látod mások így boldogok, úgy nyaralnak, ezt vagy azt csinálnak, és az jut eszedbe hogy te nem? Hagyd abba, és ne nézd! Ha ezek a "barátaid" akik sosem hívnak akkor pláne.

2. Légy produktív. Csinálj valamit minden nap amitől úgy érzed megérte felkelni, és amitől sikerélményed van. Ha kezded elhanyagolni az otthonod, takaríts. Próbálj ki egy új receptet. Ha hiányzik hogy valaki törődjön veled, előbb törödj te magaddal! Eddz! Eddz! Eddz megint! Az edzés nem arról szól hogy hardcore testépítőnek kell lenni, hanem arról szól hogy teszteled a határaid és állandóan igyekszel elérni, feszegetni, és orbitális méretű sikerélményed van általa (mellékesen a test is úgy működik hogy az edzés által felszabadított hormonok boldogságot okoznak!), és nagy szerencsénkre ez még alakformáló is hosszútávon, ami további önbizalommal és sikerélménnyel lát el. Nem híúság ha egy zabáló, alakjával és önmagával elégedetlen ember egy nap a tükörbe tud nézni és azt mondja, basszus jobban nézek ki mint 2-3 hónapja. Ez a siker gyümölcse amiért megdolgoztál, és ettől még édesebb! És ez újra és újra meg fog ismétlődni, amíg dolgozol érte, és ez a pozitív életszemlélet, boldogság az ami bevonzza a majd a te életedbe is azt, akire vágysz! Mert ha boldog vagy, ha mosolygós vagy (és az igazi), ha lélekben erős vagy, motiváló vagy, az ugyanilyen embereket fog bevonzani a te életedbe is, és azt hiszem mindenki egy ilyen párt szeretne magának. Az is aki majd utánad rohan, vagy az aki után te rohannál. Nem kell félni (a vírushelyzet lecsengése után) a konditeremtől és a súlyzós edzésektől sem, csak kell egy jó program. Nem kigyúrt testépítő leszel véletlenül sem, mielőtt azzal beszélnéd le magad hogy nem akarsz olyan lenni. Sokan ha akarnak se tudnak. Addig is csinálj otthoni programokat, a YouTube tele van szuper jóga, pilates edzésekkel! Párom gerincjógára jár a háta miatt, én konditerembe heti 1x és normális étrenddel 100kg helyett most 75kg vagyok és rohadtul boldog és büszke, és EMIATT vagyok az az ember aki alkalmassá vált újra egy boldog párkapcsolatra, a páromat ezután ismertem meg. Most együtt csináljuk itthon a pilates videóit.

3. Kerüld az energiavámpírokat! Azokat akik csak leszívják az erőd a konstans negativitásukkal és mindenben csak a rosszat látják meg. Tőlük te is rosszabbnak látod a világot és az életet!

4. Próbálj egészségesen étkezni! Mellékesen remekül kiegészíti a testmozgást. Sok fehérje, zsírszegény húsok (tojás, csirke), kerüld a cukrot (inkább igyál vizet mindig ha teheted), próbálj ki új ételeket, és kerüld a szénhidrátot (lehet kenyeret enni csak teljes kiörlésű lisztből legyen). Én se hittem benne de iszonyatosan finom ételeket lehet készíteni így is, és még csak nem is olyan drága, sőt, ha alapanyagokat szerzel be és magad készíted el még rengeteget spórolhatsz is. És pont azért amiért egészségesen eszel, sokkalsokkalsokkal felértékelődnek a finomságok, desszertek, amiket sokkal jobban fogsz élvezni mert nem ezekkel tömöd magad állandóan, amitől elveszik a különlegesség, a "nyalánkság" érzet, miközben egyébként pakolod magadra a kilókat.

Tudom hogy úgy tűnik ez nem válasz a kérdésedre, de ezeket tartsd be kérlek! Meglátod hogy az életed sokkal jobb lesz tőle, és az intimitás is visszatalál az életedbe. Tudom hogy ezek a tippek nem olyanok amiket várnál, hogy "keress randi oldakat" és hasonlók, de képzeld el ezt úgy mint egy sebet. Ezek az ötletek fájdalomcsillapítóak egy sosem begyógyuló sebre amit az önpusztítás tart nyitva - a fentiek amiket viszont írtam, azok gyógyítóak.

2020. ápr. 21. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!