Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pár napos közös meghitt nyaralás összehozhat két nőt olyan szinten, akik régen barátok voltak, hogy szexualitás is legyen köztük?
Köszönöm annak,aki szorít nekem,remélem összejön a dolog!😊 Meg a tippeket is köszönöm!🙂
Na és vad ötlet iszogatás után olyat bekamuzni,hogy,akivel együtt vagyok vele még sosem csókolóztam meg amúgy sem.Mindig kikerültem a a nyelves csókot,amióta kárunk,mert paráztam,bár más intimitás már volt köztünk.Most viszont a barátnőmnél fogok aludni az uzazásunk után 1-2 héttel,és biztos lesz nyelves csók is.És megkérem ezt a nőt,akivel elmegyek nyaralni,hogy segítsen megtanítani csókolózni,mert nagyon nem szeretnék felsülni a barátnőm előtt.A nő elég segítőkész,bár pár fura cselekedete ellenére heterónak vallja magát...még.Mit gondoltok,bejöhet?Ittasan egy csókból meg lehet sokkal több is,ha jól sül el.😛 Szerintetek összejöhet?😄
Te ismered ezért a kérdésem:
Bármi jelet látsz arra hogy esetleg leszbikus/biszex lenne?
Volt bármi ami erre utal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!