Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pár napos közös meghitt nyaralás összehozhat két nőt olyan szinten, akik régen barátok voltak, hogy szexualitás is legyen köztük?
Kérdezd meg hogy nincs-e kedve meginni valamit
Mondjuk valami jó bort
Ha a hangulat megvan és a közös téma akkor simán elfogyhat egy vagy akár két üveg is
Nehogy belecsapj a lecsóba a nagy vodkákkal mert az tényleg feltűnő😂
Csak akkor ha meg van a kémia és netán nem közömbösek számukra a nők.
Nekem ez volt a tervem mikor legjobb barátnőmmel ketten nyaraltunk,de sajnos pont nyaralás előtt 2 héttel jött össze egy csávóval és nagy volt szerelem. Így befuccsolt a dolog.
Bár mi minden este ittunk,de mivel a pasija sokat volt téma,nem közeledtem,ha pont szingli lett volna,fix hogy történt volna ez az :D
Nyaralásnál nálam kb alap,hogy jó ha nem is minden este,de azért minden másnap este azért iszogatás van. Nem taccsra :D de pl 2-3 somersby, 1-2 pohár mojito stb
Akkor gáz ha a másik fél antialkoholista :D
Iszogatást könnyen feltudod hozni.
Mentek vásárolni,aztán mondod vegyünk estére valami alkoholt. Kérdezd meg mit szeret,bár ha barátok vagytok tudjátok mit szeret a másik.
Aztán mikor elkezdtek iszogatni,akkor érdemes táncolni,akkor eléggé közel lehet kerülni a másikhoz. Azt látod,hogy eltol magától vagy veszi a közeledést, aztán megsimíthatod a fenekét is. Vagy ha ül akkor nevetve az ölébe ülsz. Igazából figyelni kell a jelekre.
Ha nem tol el ilyen intim részek simogatásánál akkor simán tovább lehet menni.
Masszírozást szerintem nehezebb kivitelezni,mert az iszogatós táncolósnál ha valami szarul sül el foghatod a piára és bocsánatot kérsz. :D
Na ennek én is hasznát fogom venni 😂
Mellesleg ez teljesen jó ötlet
Hajrá kérdező
Szorítok 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!