Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy pár napos közös meghitt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pár napos közös meghitt nyaralás összehozhat két nőt olyan szinten, akik régen barátok voltak, hogy szexualitás is legyen köztük?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 15:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
98%
Ha van hajlam és kémia, akkor simán.
2020. ápr. 11. 15:15
 2/29 A kérdező kommentje:
Esetleg adnának tippeket tapasztalt leszbikusok,hogy mit kéne tennem ott a nyaraláson,hogy elősegítsem ezt a dolgot?🙂
2020. ápr. 11. 15:53
 3/29 anonim ***** válasza:
90%

Igen.

Légy közvetlen, merész :)

2020. ápr. 11. 16:19
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Talpmasszázs:), de nem vagyok érintett.
2020. ápr. 11. 16:35
 5/29 anonim ***** válasza:
78%
Bármiylen masszázs, miután iszogattatok:P
2020. ápr. 11. 18:21
 6/29 A kérdező kommentje:
5-ös:Na és hogy lehet iszogatni "csak úgy",hogy ne legyen feltűnő?Hogy hozzam fel vagy hogy kínáljam,hogy ne legyen fura?Ezt az iszogatós dolgot sosem értettem szex előtt mások hogy csinálják természetesen.😀😀
2020. ápr. 11. 21:59
 7/29 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg hogy nincs-e kedve meginni valamit

Mondjuk valami jó bort

Ha a hangulat megvan és a közös téma akkor simán elfogyhat egy vagy akár két üveg is

Nehogy belecsapj a lecsóba a nagy vodkákkal mert az tényleg feltűnő😂

2020. ápr. 12. 15:33
 8/29 A kérdező kommentje:
Na,és te hogy gondoltad kivitelezni ezt 5-ös?Elvégre a te tipped volt ez.😀😀
2020. ápr. 12. 18:18
 9/29 anonim ***** válasza:
90%

Csak akkor ha meg van a kémia és netán nem közömbösek számukra a nők.

Nekem ez volt a tervem mikor legjobb barátnőmmel ketten nyaraltunk,de sajnos pont nyaralás előtt 2 héttel jött össze egy csávóval és nagy volt szerelem. Így befuccsolt a dolog.

Bár mi minden este ittunk,de mivel a pasija sokat volt téma,nem közeledtem,ha pont szingli lett volna,fix hogy történt volna ez az :D

Nyaralásnál nálam kb alap,hogy jó ha nem is minden este,de azért minden másnap este azért iszogatás van. Nem taccsra :D de pl 2-3 somersby, 1-2 pohár mojito stb

Akkor gáz ha a másik fél antialkoholista :D

Iszogatást könnyen feltudod hozni.

Mentek vásárolni,aztán mondod vegyünk estére valami alkoholt. Kérdezd meg mit szeret,bár ha barátok vagytok tudjátok mit szeret a másik.

Aztán mikor elkezdtek iszogatni,akkor érdemes táncolni,akkor eléggé közel lehet kerülni a másikhoz. Azt látod,hogy eltol magától vagy veszi a közeledést, aztán megsimíthatod a fenekét is. Vagy ha ül akkor nevetve az ölébe ülsz. Igazából figyelni kell a jelekre.

Ha nem tol el ilyen intim részek simogatásánál akkor simán tovább lehet menni.

Masszírozást szerintem nehezebb kivitelezni,mert az iszogatós táncolósnál ha valami szarul sül el foghatod a piára és bocsánatot kérsz. :D

2020. ápr. 12. 21:58
 10/29 anonim ***** válasza:
90%

Na ennek én is hasznát fogom venni 😂

Mellesleg ez teljesen jó ötlet

Hajrá kérdező

Szorítok 😁

2020. ápr. 12. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!