Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen az érzelmi vonzalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az érzelmi vonzalom szexuális vonzalom nélkül? Mitől másabb, mint mondjuk egy baráti szeretet?! (több lent)

Figyelt kérdés

A kérdésemet részben egy ebben a kategóriában feltett kérdésre egy válasz ihlette,miszerint ugye az biszexuális,aki érzelmileg és/vagy szexuálisan vonzódik férfiakhoz és nőkhöz.

Nekem is mondta egy illető,hogy az a nő,akivel barátok voltunk -pár fura szituval- érzelmileg vonzódott hozzám.Na most egy érzelmi vonzódás mivel másabb egy szimpla testvéri vagy baráti szeretetnél?Most komolyan,valaki magyarázza el nekem pontosan,ha lehet!Köszi!

2020. ápr. 2. 16:51
 1/9 anonim válasza:
Munkatarsak voltunk, aztan egyszercsak elkezdtunk a másikra más szemmel nézni.. Fura volt.. Találkoztunk munkan kivul is. Vágytunk a masik kozelsegere.. Féltünk, de aztan valahogy osszejottunk
2020. ápr. 2. 17:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de ebből még jöttem rá arra,amiről a kérdésemben írok.😅😅
2020. ápr. 2. 17:56
 3/9 A kérdező kommentje:
*még nem
2020. ápr. 2. 17:56
 4/9 Válaszoknélkül ***** válasza:
100%

Abból indulnék ki, hogy a szerelem és a szeretet is eltér egymástól. És, ha egy hetero/homo vagy bármilyen romantikus orientációjú személyről beszélünk, akkor eszerint a szerelem nem feltétlen egyenlő náluk az érzelmi+szexuális vonzódással. Nehéz ezt elképzelni valóban, általánosítani nem is mernék. Kicsit az aszexualitást lehetne még alapul venni, mert érzelmi vonzalomról ott is beszélhetünk. Barát felé meg nem azt a fajta szeretet érzed, mint a párod felé. A szeretetnek sokféle formája van.

Itt talán kicsit segít eligazodni:

[link]

2020. ápr. 2. 19:08
 5/9 A kérdező kommentje:
De nem tudok elképzelni egy aszexuális párkacsolatot.Hogy mit érezhet az,aki másként érez a párja iránt,mint mondjuk egy barát iránt,de nem vonzódik hozzá fizikálisan,sosem kívánja meg.Szóval még mindig nem világos,de olyan jó lenne megtudni.😅
2020. ápr. 2. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
ezt már kerdezted múltkor is
2020. ápr. 3. 12:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem,hogy mi a különbség a szexuális vonzódás és az érzelmi vonzódás között?!🙄🙄Meg megint írt valaki ezzel kapcsolatban,amit most kérdezek,ahogy feljebb írtam,szóval jó lenne tudni hogy is kell érteni,miről is van szó?😀😀
2020. ápr. 3. 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Más érzés. Ugyan úgy vágysz a közelségére, arra is hogy megcsókoljon pl..Azért ezt egy baráttól nem várod el.meg valahogy más érzés egy baráti szeretet.

(Én nem vagyok aszex,de volt párom az volt.)

2020. ápr. 4. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:

A testvérmet nem akarom megsexelni...a páromat igen.

De mind 2öt szeretem.

Persze nem ugyanúgy,mert nem lehet 2teljesen eltérő embert ugyanazokért a tulajdonságokért szeretni.

2020. ápr. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!